Sohbet Gümrüklerde Son Durum

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Dostlar öncelikle keyifli forumlar son zamanlarda yurtdışı alışverişlerimde aklıma takılan bir algıyı masaya yatırmak istedim sizlerle.Ayakbastı diye gülümseten paralar alınmaya başlandı.Alınsın sözümüz yok da kaldıki hepimiz bazen ücret ayarlaması istiyoruz ben de artık gönül rahatlığı ile sipariş veremiyorum.Hem yasal sınırı geçiyor hem de kontroller sanki sıkılaştı gibi ne dersiniz sizce öyle mi ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Dostlar öncelikle keyifli forumlar son zamanlarda yurtdışı alışverişlerimde aklıma takılan bir algıyı masaya yatırmak istedim sizlerle.Ayakbastı diye gülümseten paralar alınmaya başlandı.Alınsın sözümüz yok da kaldıki hepimiz bazen ücret ayarlaması istiyoruz ben de artık gönül rahatlığı ile sipariş veremiyorum.Hem yasal sınırı geçiyor hem de kontroller sanki sıkılaştı gibi ne dersiniz sizce öyle mi ?

11.11, Yılbaşı, sevgililer günü vs. indirim dönemleri sonrasında gümrükler ya çok sıkı oluyor ya da çok serbest. Bu sene 11.11 sonrası sıkı olan yıl oldu galiba... Bir süre sonra eski haline döner zannediyorum :)

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Gümrüğe girdi çıktı ücreti 4.60 TL :)

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11.11, Yılbaşı, sevgililer günü vs. indirim dönemleri sonrasında gümrükler ya çok sıkı oluyor ya da çok serbest. Bu sene 11.11 sonrası sıkı olan yıl oldu galiba... Bir süre sonra eski haline döner zannediyorum :)
Sanırım hocam kızıma söz verdiğim tablet pc almaktan vazgeçtim biraz daha bekleyim dedim .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1514726759,1514287269][/doublepost]Video sıkınıtı oalcağını sanmıyorum yurtdışı vergisi geliyormuş yeniden bir araştırma yapmak lazım

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt