Soru güç tuşuna basıldığında asistan açılmıyor

ando

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
13 Pro 5G
Konular
18
Hocam s.a 13 Pro 5G telefonumda güç tuşuna basıldığında asistan açılmıyor ayarlardan açık olmasına rağmen yada menü tuşuna basınca ondada açılmıyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba, yaşadığınız sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Telefonunuzu yeniden başlatın: Sorunun geçici bir yazılımsal hata olabileceğini düşünerek telefonunuzu kapatıp tekrar açmayı deneyin.

2. Ayarlardan kontrol edin: Ayarlardan "Asistan" bölümüne gidin ve burada "Asistan tuşuna basınca" veya benzeri bir seçenek olup olmadığını kontrol edin. Eğer bu seçenekler etkinse, ancak çalışmıyorsa, bir Yazılım Güncellemesi yapmanızı öneririm.

3. Güç tuşu ayarlarını kontrol edin: Ayarlardan "Güç tuşu" veya "Güç ve ses açma düğmeleri" gibi bir ayar bölümüne giderek bu tuşların nasıl çalıştığıyla ilgili ayarları kontrol edebilirsiniz.

4. Fabrika Ayarlarına Dönüş yapın: Bu adım en son çare olarak düşünülmelidir çünkü telefonunuzdaki tüm verileri silecektir. Ayarlardan "Yedekleme ve Sıfırlama" bölümüne giderek "Fabrika Verilerine Sıfırlama" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımları uygulamanıza rağmen sorun devam ediyorsa, cihazınızı garantili bir teknik servise götürmenizi öneririm. İyi şanslar!

Üst Alt