Soru Güç Tuşu Bozuk Telefonu Yeniden Başlatma

xbeyaz02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 1 1pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuı 11.02 Global
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar herkese selam.

Telefonun güç tuşu bozuk olduğu için telefonu yeniden başlatmam gerekti dolayısıyla play store den hep kullandığım bir yazılımla erşilebilirlik izni verip yeniden başlat kısmına bastım
. Ancak telefon yeniden başlayınca cihazı açmak için şifrenizi girin yazısı geldi . Bu ekranda klavye açıldı tamamen benim şifrem ise parmak izi+ desen şeklinde idi yani harf ya da rakam içeren bir şifre değlidi. Hangi şifreyi denediysem açılmadı . Şimdi de şifre girmek için telefonu yeniden başlatın diyor. Hiç bir şekilde çalışmıyor güç tuşu. Telefonu pc den yeniden başlatabileceğim bir program ya da bu kilit ekranını geçebilme yolu nedir sizce ? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Cihaz Redmi 5 plus (Meg7) Miuı global 11.02

Moderatör tarafında düzenlendi:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Arkadaşlar herkese selam.

Telefonun güç tuşu bozuk olduğu için telefonu yeniden başlatmam gerekti dolayısıyla play store den hep kullandığım bir yazılımla erşilebilirlik izni verip yeniden başlat kısmına bastım
. Ancak telefon yeniden başlayınca cihazı açmak için şifrenizi girin yazısı geldi . Bu ekranda klavye açıldı tamamen benim şifrem ise parmak izi+ desen şeklinde idi yani harf ya da rakam içeren bir şifre değlidi. Hangi şifreyi denediysem açılmadı . Şimdi de şifre girmek için telefonu yeniden başlatın diyor. Hiç bir şekilde çalışmıyor güç tuşu. Telefonu pc den yeniden başlatabileceğim bir program ya da bu kilit ekranını geçebilme yolu nedir sizce ? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Cihaz Redmi 5 plus (Meg7) Miuı global 11.02
Bence sizin telefon değiştirme vaktiniz gelmiş gibi.

Oyla:

xbeyaz02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 1 1pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sizin telefon değiştirme vaktiniz gelmiş gibi.
imkan olsa değişicem hocam da öğrencilik işte idare ediyoruz :)
Arka kapağı açıp güç tuşuyla yeniden başlattım telefonu yine aynı uyarı geldi 'andoridi başlatmak için şifrenizi girin' tüm şifreleri giriyorum hatalı diyor

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
imkan olsa değişicem hocam da öğrencilik işte idare ediyoruz :)
Arka kapağı açıp güç tuşuyla yeniden başlattım telefonu yine aynı uyarı geldi 'andoridi başlatmak için şifrenizi girin' tüm şifreleri giriyorum hatalı diyor
Bende bu cihaz kilitli diyor fazla deneyince altta da şifremi unuttum çıkıyor sende de çıkıyorsa bir de o yolla dene.

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker