Soru GT1 XR Sorun

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Gt1XR model qualcomm 3020 çipli kulaklık aldım. Cihaz bağlantıyı tek kulaklık üzerinden gerçekleştiriyor, diğer kulaklık telefona bağlanan kulaklığa bağlanıyor. İşte bu diğer kulaklığın ses seviyesi bana telefona bağlı olan kulaklığa göre az geldi hissettiriyor. Bu sorunu başka marka ve model fakat aynı qualcomm çipli cihaz kullanan birine sorduğumda o da böyle bir şey hissettiğini belirtti. Bu sorun cihazdan kaynaklı bir sorun mı yoksa bu özellikteki kulaklıklarda hep olan bir şey mi, yoksa benim kulağımda mı sıkıntı var?
Ses kısıklığı şöyle enstrümanlarda çok sıkıntı yok ama şarkıcının sözleri telefona bağlananda daha çok gibi tuhaf.

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bende de oluyor, sağ taraf sol tarafa nazaran daha şiddetli gibi hissettiriyor. Doly Audio kurunca hissetmiyorum ama, denemenizde fayda var.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de oluyor, sağ taraf sol tarafa nazaran daha şiddetli gibi hissettiriyor. Doly Audio kurunca hissetmiyorum ama, denemenizde fayda var.
Cevap için teşekkürler. Deneyeceğim. Cihazımda sıkıntı olmadığını öğrenmek rahatlattı.

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Peki kulaklıkların sadece bir tanesi telefona bağlı olduğu için diğerinin şarjını nasıl görebiliriz ?

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Peki kulaklıkların sadece bir tanesi telefona bağlı olduğu için diğerinin şarjını nasıl görebiliriz ?
Diğer kulaklığın üstüne basarak öğrenebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basma yerinden kastım eşleştirme ekranı

Son düzenleme:
Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Diğer kulaklığın üstüne basarak öğrenebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basma yerinden kastım eşleştirme ekranı
Onu hala yapamıyorum. GT1 Plusta normalde iki kulaklık da aynı anda telefona bağlanabiliyor. Fakat bende sol sağa, sağ da telefona bağlanıyor. Bugün ilk defa şarjını fulden itibaren bitirdim ve sağ bittiğinde sol %50 gösteriyordu. Eğer ikisi de aynı anda bağlanabilse bu kadar fark olmayacak. Saatlerdir videoları kurcalıyorum kimisi benim gibi bağlıyor incelerken kimisinde ikisi de bağlanıyor telefona çözemedim.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Onu hala yapamıyorum. GT1 Plusta normalde iki kulaklık da aynı anda telefona bağlanabiliyor. Fakat bende sol sağa, sağ da telefona bağlanıyor. Bugün ilk defa şarjını fulden itibaren bitirdim ve sağ bittiğinde sol %50 gösteriyordu. Eğer ikisi de aynı anda bağlanabilse bu kadar fark olmayacak. Saatlerdir videoları kurcalıyorum kimisi benim gibi bağlıyor incelerken kimisinde ikisi de bağlanıyor telefona çözemedim.
Bende ayrı ayrı da bağlanabiliyor birlikte de. Bence sizin sürümden kaynaklı bir durum. Benim ilk çıkan versiyonu, sizinki sonradan çıkan. Sorunu ben de anlamadım maalesef.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Bende ayrı ayrı da bağlanabiliyor birlikte de. Bence sizin sürümden kaynaklı bir durum. Benim ilk çıkan versiyonu, sizinki sonradan çıkan. Sorunu ben de anlamadım maalesef.
Tek farkı kutusu cihazlarımız aynı. Kutudan tek tek çıkartınca sıkıntı yok ama ikisini de kullanınca dediğim gibi bağlanıyor. Evet kulaklığı kullanabiliyorum ama ikisi de direkt telefona bağlansa hem şarj sıkıntısı olmayacak hem de gecikme vs. hissetmedim ama o da olmayacak. Zincirleme. Rica etsem ikisini aynı anda bağlayıp ss atar mısınız bluetooth cihazlarını.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Tek farkı kutusu cihazlarımız aynı. Kutudan tek tek çıkartınca sıkıntı yok ama ikisini de kullanınca dediğim gibi bağlanıyor. Evet kulaklığı kullanabiliyorum ama ikisi de direkt telefona bağlansa hem şarj sıkıntısı olmayacak hem de gecikme vs. hissetmedim ama o da olmayacak. Zincirleme. Rica etsem ikisini aynı anda bağlayıp ss atar mısınız bluetooth cihazlarını.
Hocam ikisi de ayrı ayrı olmuyor, biri bağlanınca diğeri de otomatik bağlanıyor. Şarjını görmek istediğimin üstüne basıyorum, öyle gözüküyor.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci