Yardım Gsm hatlarım çekmiyor.

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
14
İnternete bağlanabildiğim zaman hız olarak bir sıkıntım yok problem bağlantım direkt kopuyor ve hiçbiryere girmiyor. Cihazım xiaomi 15 ultra çift hat server kayıtlı. şuana kadar müşteri hizmetlerinden hat sıfırlama , ayarlardan apn sıfırlama, ayarlardan kablosuz sıfırlama, direkt 4.5g alıp kullanma, eu romden eea ya dönme, global hyperos 2 ye dönme, hard reset, yeni sim kartı değişimi, farklı simleri deneme, critical dosyasını yeniden cihaza yazma.
Bu dediklerimin hiçbiri işe yaramadı, sim kartını başka tele koyunca fişek gibi çalışıyor ama bende ne hikmetse sitelere bile girmiyor, son olarak cihaz için critical dosyası yeninden yazılacak eğer bu da çözmezse ne çözer en ufak bir fikrim yok.
sizce nasıl çözebilirim bu nalet durumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu

camature

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
discovery
Konular
9
Bu sorun bende de oldu çift hat kullanıyorum. Sim1 gitti. Daha sonra sim 1 açıkken sim 2 de gidiyordu sürekli ama şuan sim 2 açık tek hat olarak kullanabiliyorum. Sorun sanırım çift hat aktifleşince oluyor. 9 mayısta. Beri bende de bu sorun var

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
14
Bu sorun bende de oldu çift hat kullanıyorum. Sim1 gitti. Daha sonra sim 1 açıkken sim 2 de gidiyordu sürekli ama şuan sim 2 açık tek hat olarak kullanabiliyorum. Sorun sanırım çift hat aktifleşince oluyor. 9 mayısta. Beri bende de bu sorun var
Benim bahsettiğim tam olarak bu değil hocam. Hatlarım bildirim menüsünde ki sinyal barları full olarak çekiyor onda hiçbir sıkıntı yok, sorun internete bağlantısı olmuyor genelde hat bağlı olmasına rağmen, umarım anlatabilmişimdir.

Simleri tek tek denediğimdede çözüm olmadı bu arada.

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
14
İnternete bağlanabildiğim zaman hız olarak bir sıkıntım yok problem bağlantım direkt kopuyor ve hiçbiryere girmiyor. Cihazım xiaomi 15 ultra çift hat server kayıtlı. şuana kadar müşteri hizmetlerinden hat sıfırlama , ayarlardan apn sıfırlama, ayarlardan kablosuz sıfırlama, direkt 4.5g alıp kullanma, eu romden eea ya dönme, global hyperos 2 ye dönme, hard reset, yeni sim kartı değişimi, farklı simleri deneme, critical dosyasını yeniden cihaza yazma.
Bu dediklerimin hiçbiri işe yaramadı, sim kartını başka tele koyunca fişek gibi çalışıyor ama bende ne hikmetse sitelere bile girmiyor, son olarak cihaz için critical dosyası yeninden yazılacak eğer bu da çözmezse ne çözer en ufak bir fikrim yok.
sizce nasıl çözebilirim bu nalet durumu?

H.kadioglu
Yeni critical dosyasıda yazıldı ama bu da çözüm olmadı. Yarın cihaza yeni qcn yazılacak, eğer bu da çözüm olmazsa ne olur bilmiyorum.

Üst Alt