Yardım Gpu kullanimini arttirma

ali.mikayilov

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco x3
Konular
3
Merhaba ben 90 fps configle pubgbmobile oynuyorum ancak lag oluyor amma diger bu configi kullananlar lagsiz oynuyor bunu nedeninin neden kaynaklandigini buldum onlarda cpu ve gpu kullanimi yuksek bende ise cpu normal amma gpu az kullaniyor ben cpu ve gpudan kullanmasini ancak iyi oerformans vermesini istiyorum ne yapmaliyim ? (Tel : Poco x3)

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Telefonunuza Thermal Pack ve overclocked Kernel yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.
Bu işlemler için telefona bootloader kilidi açmanız ve twrp kurmanız gerekmekte.

ali.mikayilov

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco x3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuza Thermal Pack ve overclocked Kernel yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.
Bu işlemler için telefona bootloader kilidi açmanız ve twrp kurmanız gerekmekte.
Karnel Rom falan kurmadan bir cozum soylermisiniz ?

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Farklı config kullanınca sorun yoksa kullandığınız config'den olabilir, belki de game turbo kapatmak ya da geliştirici seçeneklerinden hw binidirmesini devre dışı bırak - 4x msaa etkinleştirme tarzı seçenekleri deneyebilirsiniz de.

Aynı konuyu bildiğiniz tüm forumlara eş zamanlı açmak iyi fikirmiş. :)

MrKaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
12
hocam bende de aynı şikayet var optimus drunk kernel yükledim poco x3 nfc için o vardı ama bir değişim göremedim thermal pack dediğiniz şey nedir ?

Üst Alt