Soru GPS sorunu

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
Google Haritalar'da konumumu tam olarak bulamıyor ve gps aranıyor şeklinde kalıyor. konumun tüm izinleri açık, bu cihaza sahip olup da benzer sorun yaşayan var mı?

darkwatch39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mi8
Konular
0
activity launcher kur - arama kısmına gps yaz - agps ayarlarına tıkla - erişim ağı türü tüm ağ seç - sunucu adresi - supl.google.com - sunucu port numarası 7276 - son olarak en altta daha fazlaya tıkla kaydet dersin. inş çözülür

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
activity launcher kur - arama kısmına gps yaz - agps ayarlarına tıkla - erişim ağı türü tüm ağ seç - sunucu adresi - supl.google.com - sunucu port numarası 7276 - son olarak en altta daha fazlaya tıkla kaydet dersin. inş çözülür
servise gönderdim, orada bir sorun yok diye rapor etmişler, hayretler içerisindeyim. gps sorunu devam ederse hemen iade edeceğim. düz 13 almak istiyorum artık.

darkwatch39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mi8
Konular
0
servise gönderdim, orada bir sorun yok diye rapor etmişler, hayretler içerisindeyim. gps sorunu devam ederse hemen iade edeceğim. düz 13 almak istiyorum artık.
donanımsal kaynaklı olacagını sanmıyorum. ben dun tekrar miui 12.5.2 yükledim gps bulmuyordu. yazdıklarımı yaptım çözüldü. sunucu port numrasını 7275 te deneyebilirsin.

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Agps settings tıklayınca açılmıyor. Root gerekiyor mu

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam Ayarlar>Telefon Hakkında>Tüm özellikler> çekirdek sürümü yazan yere ardarda basın açılan donanım testlerinden gps yazana bakar mısınız

cagdasnas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağdaş
Cihazım
13T Pro
Konular
1
Merhaba ben de aynı telefonda aynı sorunu yaşıyorum. Dediğiniz programı indirdim fakat agps açılmıyor.

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Hocam bende 13T Pro cihazı EU Rom'da kullanıyorum. Herhangi bir GPS hatası bulunmamakta. İsterseniz Özel Mesaj yoluyla bana ulaşın Eu Rom hakkında yardımcı olabilirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Omer.dnr3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
14
Hocam bende 13T Pro cihazı EU Rom'da kullanıyorum. Herhangi bir GPS hatası bulunmamakta. İsterseniz Özel Mesaj yoluyla bana ulaşın Eu Rom hakkında yardımcı olabilirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu romu nasıl indirdiniz fastboot ile mi kurdunuz ve linkler çok yavaş rom dosyaları 10 saaten aşşağıya inmiyor

Üst Alt