Yardım GPS sağlıklı çalışmıyor

burakcan95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
Mİ6
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6 Kararlı
Telefon Modeli
Mİ6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, herkese iyi forumlar.
İşim gereği gpsi aktif kullanmak zorundayım. Fakat haritalardan sürekli "konum doğruluğunuz düşük" uyarısı alıyorum ve sapmalar oluyor.

Telefonumun gps ayarı yüksek doğrulukta ve google konum doğruluğu (wifi ve bluetooth tarama), mobil veri ve wifi açık durumdayken bile "konum doğruluğunuz düşük" uyarısı alıyorum. Telefonu kapatıp açıyorum tam anlamda düzelme olmuyor. Gps sistemi IOS ta çok güzel çalışıyor ama androidler bu konuda baya eksik.

Gps fix uygulamasını denedim pek verim alamadım.

Cihazım Mİ6 -MIUI Global 11.0.6 Kararlı

Çözüm önerisi olan var mıdır?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-12-27 at 15.44.57.jpeg
    WhatsApp Image 2021-12-27 at 15.44.57.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 6

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Bende aynı uyarıyı alıyordum Yandex haritalara geçtim o dertten kurtuldum hem daha stabil hem doğruluk oranı çok yüksek

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
İşim gereği gpsi aktif kullanmak zorundayım. Fakat haritalardan sürekli "konum doğruluğunuz düşük" uyarısı alıyorum ve sapmalar oluyor.

Telefonumun gps ayarı yüksek doğrulukta ve google konum doğruluğu (wifi ve bluetooth tarama), mobil veri ve wifi açık durumdayken bile "konum doğruluğunuz düşük" uyarısı alıyorum. Telefonu kapatıp açıyorum tam anlamda düzelme olmuyor. Gps sistemi IOS ta çok güzel çalışıyor ama androidler bu konuda baya eksik.

hocam o bendeki cihazda da olur bazen kalibrasyon yapmak gerek

Oyla:

burakcan95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
Mİ6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı uyarıyı alıyordum Yandex haritalara geçtim o dertten kurtuldum hem daha stabil hem doğruluk oranı çok yüksek
Ben google haritaları kullanmak zorundayım. Şirketin uygulaması direkt google haritalara yönlendiriyor. Telefonda yüklü diğer navigasyon uygulamalarını sormuyor konum isteyince.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o bendeki cihazda da olur bazen kalibrasyon yapmak gerek
Kalibrasyon yapıyorum hocam ama düzelme olmuyor.

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Ben google haritaları kullanmak zorundayım. Şirketin uygulaması direkt google haritalara yönlendiriyor. Telefonda yüklü diğer navigasyon uygulamalarını sormuyor konum isteyince.

Kalibrasyon yapıyorum hocam ama düzelme olmuyor.
kendiliginden bozulmuwusa telefondaki gizli servis ayarlarindan kalibre etmeyi deneyin eger bilmiyorsunuzsa telefon haqqinda/tum ozellikler/cekirdek surumune ard arda basin servis ayarlari acilacak ordan "Gyroskope"
girin cihazi tam duz bir zemine koyun rakamlar oynamamali ve her 3 satir 0 olmali sonra "Accelerator" rakamlara onem vermeyi kalibre edin bukadar

ayri ayrilikda "Gyroskope" sonra "Accelerator"u

Oyla:

burakcan95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
Mİ6
Konular
3
kendiliginden bozulmuwusa telefondaki gizli servis ayarlarindan kalibre etmeyi deneyin eger bilmiyorsunuzsa telefon haqqinda/tum ozellikler/cekirdek surumune ard arda basin servis ayarlari acilacak ordan "Gyroskope"
girin cihazi tam duz bir zemine koyun rakamlar oynamamali ve her 3 satir 0 olmali sonra "Accelerator" rakamlara onem vermeyi kalibre edin bukadar

ayri ayrilikda "Gyroskope" sonra "Accelerator"u
Gyroskope ye girdim cihaz düz zeminde ama sayılar sürekli oynuyor, bekliyorum düzelme olmuyor. Sürekli oynak sayılar. 0 lansa pass a tıklayacağım

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Gyroskope ye girdim cihaz düz zeminde ama sayılar sürekli oynuyor, bekliyorum düzelme olmuyor. Sürekli oynak sayılar. 0 lansa pass a tıklayacağım
Eğer durmuyorsa kalibre edin basın demmeki kalibresi bozulmuw cihazın problem değil

Accelerator ama sayılar hep degiwiyor durmuyor onuda düz bir zemnide kalibre edin ve hepsini bitirdikden 5-10 dakka sonra 1 kere yeniden bawlatin

Oyla:

burakcan95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
Mİ6
Konular
3
Eğer durmuyorsa kalibre edin basın demmeki kalibresi bozulmuw cihazın problem değil

Accelerator ama sayılar hep degiwiyor durmuyor onuda düz bir zemnide kalibre edin ve hepsini bitirdikden 5-10 dakka sonra 1 kere yeniden bawlatin
Accelerometer e tıklıyorum fakat pass seçeneği aktif değil.

Oyla:

yusufle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ysf
Cihazım
yok
Konular
26

Uygulamayı açıp kapattığınızda bütün telefonlarda düşük gösterir çoğunlukla. Kalibre etmeniz lazım , 8 şeklinde 3 defa telefonu çevirdinizmi kalibre kısmından?

Oyla:

burakcan95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
Mİ6
Konular
3
Uygulamayı açıp kapattığınızda bütün telefonlarda düşük gösterir çoğunlukla. Kalibre etmeniz lazım , 8 şeklinde 3 defa telefonu çevirdinizmi kalibre kısmından?
Evet Haritalar uygulaması üzerinden kalibre ettim fakat fark olmadı

Oyla:
Üst Alt