Yardım Gözükmeyen emojiler

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Selam arkadaşlar günaydın :)
Benim sorunum şöyle dün emojileri yükledim, ama birkaç emoji gözükmüyor çarpı şeklinde, bi kaç klavye indirdim dün onlarda bu çarpı emojiler gözükmedi, şimdiki kullandığım klavyede gözüküyor bu klavyeden vazgeçemem ayrıca :) ne yapmak gerek çünkü hiç hoş durmuyor. Escobar1945

Son düzenleme:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hocam emoji paketinde sorun olabilir, cihaz rootlu ise bu uygulamadan emojileri entegre eder misiniz.

Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam emoji paketinde sorun olabilir, cihaz rootlu ise bu uygulamadan emojileri entegre eder misiniz.

Benim istediğim emojiler maalesef bunda yok hocam :?

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Bundaki emojileri kullanıyorum zaten aynısını, ama istediğim emojiler bunda da eksik haha--

Hocam bu konuda tam bir bilgim yok, lakin şöyle bir öneri verebilirim, indirdiğiniz emoji dosyasında hata veren emojileri bulup farklı bir emoji paketindekilerle değiştirip cihaza öyle flashlamanız, çünkü bazı emojiler bazı cihazlara özel olabiliyor, ama en mantıklısı hata verenleri hatasızlarla değiştirip öyle yüklemek.

Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Hocam bu konuda tam bir bilgim yok, lakin şöyle bir öneri verebilirim, indirdiğiniz emoji dosyasında hata veren emojileri bulup farklı bir emoji paketindekilerle değiştirip cihaza öyle flashlamanız, çünkü bazı emojiler bazı cihazlara özel olabiliyor, ama en mantıklısı hata verenleri hatasızlarla değiştirip öyle yüklemek.
Peki onu nasıl yapacağım hocam? Ben mesela şöyle istiyorum benim şimdiki kullandığım emojilerde bir kaç eksik emoji var onları tamamlayıp benim kullandığım emojiye eklemek, sanırım sizde bunu demek istediniz

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Peki onu nasıl yapacağım hocam? Ben mesela şöyle istiyorum benim şimdiki kullandığım emojilerde bir kaç eksik emoji var onları tamamlayıp benim kullandığım emojiye eklemek, sanırım sizde bunu demek istediniz

Evet hocam bunu kast ettim, yani eksik olanları farklı emojilerle doldurup kullandığınız emoji paketine dahil edeceksiniz. Lakin sorun şu ki bu işlemin nasıl yapılacağını ben de bilmiyorum. :?

Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Evet hocam bunu kast ettim, yani eksik olanları farklı emojilerle doldurup kullandığınız emoji paketine dahil edeceksiniz. Lakin sorun şu ki bu işlemin nasıl yapılacağını ben de bilmiyorum. :?
Bunu tek bilen Ottoman hocam kendisinden ricada bulunmuştum zaten ama sorunlar oldu hocam yapamadı, ama nasıl yapılacağını anlatırsa belki yapabilirim diye düşünüyorum :)

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Klavye uygulamanızı Gboard ile değiştirip denermisiniz. Bazı klavyeler emoji paketi değiştirilince göstemedikleri oluyor.

Oyla:
Üst Alt