- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 10.2.3.0 Global
- Telefon Modeli
- Redmi Note 4 Mido
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba dostlar.
Messenger yada WhatsApp gibi uygulamalarda görüntülü görüşme yaparken, hem görüntü hem ses kaydı yapan bir uygulama bulamadım.
Marketten indirdiğim programlar maalesef sesi boğuyor. Benim sesim karşı tarafa az gidiyor. Ve program kayıt yaptığında, izlediğimde görüyorum ki sesleri çok kötü almış. Aynı şekilde kendi ekran kaydedici programı da karşı tarafın sesisi hiç almıyor.
Aranızda bu tip düzgün program kullanan varsa tavsiye verebilirmi.
Şu konuya baktım ama yarıda kalmış.
İstediğim şey görüntülü olarak WhatsApp yada Facebook Messenger üzerinden görüntülü görüşme yaparken hem ekran kaydı hemde benim ve karşı tarafın sesini düzgün biçimde kayıt etsin.
Herkese şimdiden teşekkürler.
Messenger yada WhatsApp gibi uygulamalarda görüntülü görüşme yaparken, hem görüntü hem ses kaydı yapan bir uygulama bulamadım.
Marketten indirdiğim programlar maalesef sesi boğuyor. Benim sesim karşı tarafa az gidiyor. Ve program kayıt yaptığında, izlediğimde görüyorum ki sesleri çok kötü almış. Aynı şekilde kendi ekran kaydedici programı da karşı tarafın sesisi hiç almıyor.
Aranızda bu tip düzgün program kullanan varsa tavsiye verebilirmi.
Şu konuya baktım ama yarıda kalmış.
Yardım - Ekran kaydedici ses kayıt etmiyor
Merhaba. Ekran kaydedici olarak DU Recorder kullanıyorum ve görüntülü çağrı da (WP, Messenger) ses kayıt etmiyor. Kayda başlarken "Ses kayıt edilmeyecek, çözüm için telefonu yeniden başlatın" diyor ve yeniden başlattığımda sorun çözülmüyor, yine aynı uyarıyı veriyor. Farklı uygulamalar ile...
forum.miuiturkiye.net
İstediğim şey görüntülü olarak WhatsApp yada Facebook Messenger üzerinden görüntülü görüşme yaparken hem ekran kaydı hemde benim ve karşı tarafın sesini düzgün biçimde kayıt etsin.
Herkese şimdiden teşekkürler.