Soru Gören herkes baksın (Mİ6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bariserez14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
28
Arkadaşlar merhaba aranızda beni bileniniz vardır en sonunda mi 6 almaya karar verdim en kısa zamanda cepporttan sipariş vericem öncelikle sormak istediğim sorular var yardımcı olursanız sevinirim.

miui 9 kurarken yasa dışı işlem yani bootloder açmak vb tehlikeli işler gerekiyor mu aldığımda kaçla geliyor?

Ekranı kırdım veya arka cam kapak kırıldı servis yapacak mı ücret alacak mı yoksa kendi çabalarımla mı yaptıracağım bu ekrandan başka bişeyde olabilir (batarya parmak izi okuyucu ses tuşu vb herhangi bir sorun),

Sürekli müzik dinleyen birisi olduğum için kulaklık ihtiyacım var sizde bluetooth mu kablo kulaklık mı önerisi olan link bıraksın bakayım

Ekran koruyucu veya hoş duran kılıf önerisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

başka herhangi bir konuda tavsiye yardım önerisi olan yazsın ilk kez böyle bir deneyim yaşayacağım açıkçası şimdiden hepinize teşekkürler

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Arkadaşlar merhaba aranızda beni bileniniz vardır en sonunda mi 6 almaya karar verdim en kısa zamanda cepporttan sipariş vericem öncelikle sormak istediğim sorular var yardımcı olursanız sevinirim.

miui 9 kurarken yasa dışı işlem yani bootloder açmak vb tehlikeli işler gerekiyor mu aldığımda kaçla geliyor?

Ekranı kırdım veya arka cam kapak kırıldı servis yapacak mı ücret alacak mı yoksa kendi çabalarımla mı yaptıracağım bu ekrandan başka bişeyde olabilir (batarya parmak izi okuyucu ses tuşu vb herhangi bir sorun),

Sürekli müzik dinleyen birisi olduğum için kulaklık ihtiyacım var sizde bluetooth mu kablo kulaklık mı önerisi olan link bıraksın bakayım

Ekran koruyucu veya hoş duran kılıf önerisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

başka herhangi bir konuda tavsiye yardım önerisi olan yazsın ilk kez böyle bir deneyim yaşayacağım açıkçası şimdiden hepinize teşekkürler

öncelikle şunu belirtmek isterim bootloader kilidi açmak yasa dışı değil zaten açmak için xiaomi den izin alman gerekli.
miui9 için ota üzerinden güncelleme alırsın sıkıntı olmaz. servis hiç bir zaman ekran kırılması kasa kırılması sıvı temas bunları ücretsiz yapmaz nereye ve hangi marka servisi olursa olsun. diğer soruları mi6 kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Harunserefli hocam gerekenleri yazmış ama sanki boş duvara yazmış.burdasın ama yoksun bariserez14. Ben mi6 kullanıcısıyım, burda olduğun bi vakit belki yazarım

Oyla:

bariserez14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harunserefli hocam gerekenleri yazmış ama sanki boş duvara yazmış.burdasın ama yoksun bariserez14. Ben mi6 kullanıcısıyım, burda olduğun bi vakit belki yazarım
Ne demek istedigini anlamadim hocam

Oyla:

Su-i Hal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Mi6
Konular
3
Arka kapağa kılıf yerine kırılmaz cam tarzı jelatinler var onlardan almanı tavsiye ederim. Ben her zaman kılıfla kullandım ama yinede çizik var. Ayrıca ucuz ekran koruyucu alma. Çok kalitesiz oluyor.

Oyla:

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Yasadisi kelimesi biraz ağır kaçmış sanki giggle~~

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam sürekli müzik dinliyorum demişsin mi 6 da yazılımsal bir problem var kulaklıkla müzik dinlerken ses seviyesi yükselip alçalıyor miui 9 d düzelecek diye umuyoruz ama drnemek için 2 kasımı bekliyoruz sen bence şimdi alma bekle 3 kasımda ben sana hocam düzeltmişler al yada hocam sen sık müzik dinliyorsan sinir olursun alma derim
2 miui güncrllemeleri global romlu ürünlerde oto güncellenir bootloader falan açman gerekmez ayrıca yas dışı da değildir garanti dışı kalma olayı da yalan xiaomi geliştirici olanları sınırlamamak için bootloader açmayı izin veriyor
3 hiçbir servis dediğiniz şeyleri ücretsiz yapmaz dilerseniz her servise ücretli yaptırırsınız yeterki biraz fazla verin :)
4 kırılmaz cam sağlam olanlar aliexpresste sen mi 6 aldıktan sonra link atayım en iyisini deniyorum
5 adet denedim 1 satıcınınkini baya beyendim testler yapıyorum bir çizik bile yok

Oyla:

bariserez14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sürekli müzik dinliyorum demişsin mi 6 da yazılımsal bir problem var kulaklıkla müzik dinlerken ses seviyesi yükselip alçalıyor miui 9 d düzelecek diye umuyoruz ama drnemek için 2 kasımı bekliyoruz sen bence şimdi alma bekle 3 kasımda ben sana hocam düzeltmişler al yada hocam sen sık müzik dinliyorsan sinir olursun alma derim
2 miui güncrllemeleri global romlu ürünlerde oto güncellenir bootloader falan açman gerekmez ayrıca yas dışı da değildir garanti dışı kalma olayı da yalan xiaomi geliştirici olanları sınırlamamak için bootloader açmayı izin veriyor
3 hiçbir servis dediğiniz şeyleri ücretsiz yapmaz dilerseniz her servise ücretli yaptırırsınız yeterki biraz fazla verin :)
4 kırılmaz cam sağlam olanlar aliexpresste sen mi 6 aldıktan sonra link atayım en iyisini deniyorum
5 adet denedim 1 satıcınınkini baya beyendim testler yapıyorum bir çizik bile yok
arkadaşım akıllı phone diye bir site var aliexpressten almaya kalksam 1 aya anca geliyor 15 liraya darbe emici kırılmaz cam var iş görür mü bide 30 tlye ultra koruyucu kılıflar var çok kalınlaştırıyor mu mi 6 alacağım 1-2 haftaya ekran koruyucu kılıf ve kulaklık bakıyorum şuanda :(

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
arkadaşım akıllı phone diye bir site var aliexpressten almaya kalksam 1 aya anca geliyor 15 liraya darbe emici kırılmaz cam var iş görür mü bide 30 tlye ultra koruyucu kılıflar var çok kalınlaştırıyor mu mi 6 alacağım 1-2 haftaya ekran koruyucu kılıf ve kulaklık bakıyorum şuanda :(
Bu kadar acele etme acrleye getititsrn fayda alamassın sefa hocamda vardı galiba camlar ama aliexprstrn şunu al (
Tam Kapak Temperli Cam Xiaomi Redmi Için 4X4 Pro Başbakan 4A Not 4 Not 4X3G 4G Mi5 Mi5s Mi6 Ekran Koruyucu Ön Koruma Filmi

(from AliExpress Android)) şu ana kadar kullandığım sağlam camlardan diyebilirim başka yerlerden alma parana yazık edersin sadece 10 tl ye geçici olarak cam ve kılıf satanlar var n11 de onu al birde aliexpressten spariş et gelince onu tak tavsiyem bu yönde

Oyla:

Hurşit Arslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hurşit
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
her cihazda olduğu gibi mi6 da bazı sorunlar olabilir tabii ki , servise götürmek zorunda kalmamanız ı dilerim, servis geç işliyor cihazım 1 ayda geldi kafayı yedim :(((

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt