Sohbet Gördüğünüz en saçma hata

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi gördüğünüz en saçma hata neydi nasıl çözdünüz. Ben bu hatayı görünce sinir olmuştum hiçbir şekilde düzelmemişti. Sıfırdan kurdum cihazı ancak öyle düzeldi ama beni sinir ediyordu. Sadece ilk ekranda böyle oluyordu. Diğer sayfalara geçince herhangi bir sorun yoktu.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Bende resim açılmıyor hata nedir

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Whatsappta üstten bildirim geliyor, üzerine basınca pencere modunda başlatıyor ( ekran içinde ekran özelliği modunda, hani oyun içerisindeyken "oyun turbo" çubuğundan whatsappı açtığımızda küçük bir ekranda açılıyor ya, ha öyle işte) nedenini de bilmiyorum, oyunda olsa anlarımda normal ekranlarda da böyle oluyor, bazen olmuyor bazen oluyor çözemedim

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Whatsappta üstten bildirim geliyor, üzerine basınca pencere modunda başlatıyor ( ekran içinde ekran özelliği modunda, hani oyun içerisindeyken "oyun turbo" çubuğundan whatsappı açtığımızda küçük bir ekranda açılıyor ya, ha öyle işte) nedenini de bilmiyorum, oyunda olsa anlarımda normal ekranlarda da böyle oluyor, bazen olmuyor bazen oluyor çözemedim
Bende her çeşit hata var

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Aslında hata değilde ayarlar özel ayarlar sonra hızlı yanıtı kapatırsan düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi açıldı resim ama hiç yaşamadım bir fikrim yok yardımcı olmak isterdim ama temanı beğendim adı nedir :$
Peach blossom simgelerini kullanıyorum sadece zaten hatayı çözmüştüm sadece sizin ne gibi saçma hatalarla karşılaştığınızı merak ettim

Üst Alt