Yardım Googler Dialer Ses Kayıt

buzutku

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Iphone
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12
Telefon Modeli
11T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,

Mi 11T'ye geçtikten sonra default olan Xiaomi Dialer, Google ile değişti. Bunda ses kayıt özelliği yok. Herhangi bir alternatif program (True Phone) indirmeden ses kayıt alabilme özelliği var mı? Veya reboot falan etmeden eski xiaomi telefonu kullanabiliyor muyum?

Teşekkürler

Ayduyd123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FEDERICO
Cihazım
Galaxy Note 10+
Konular
3
Aynı sorundan bende çok muzdariptim aldığımda benim note 8 pro da fabrikasyon google arama ve sms uygulaması ile geldi, yeni android sürümlerinde ses kayıt programları çalışmıyor boşuna uğraşmana bile gerek yok, root ve custom rom v.s hiç anlamıyorum, düz kullanıcıyım. Bu sebeple ben çözümü miui endonezya rom kurarak çözdüm, senin telefonun için de endonezya veya hindistan sürüm varsa ona geçebilirsin.

Oyla:

buzutku

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Iphone
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorundan bende çok muzdariptim aldığımda benim note 8 pro da fabrikasyon google arama ve sms uygulaması ile geldi, yeni android sürümlerinde ses kayıt programları çalışmıyor boşuna uğraşmana bile gerek yok, root ve custom rom v.s hiç anlamıyorum, düz kullanıcıyım. Bu sebeple ben çözümü miui endonezya rom kurarak çözdüm, senin telefonun için de endonezya veya hindistan sürüm varsa ona geçebilirsin.
Cevap için teşekkürler. O moda nasıl geçebilirim? Bilgiler kaybolur mu?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Magisk yüklüyse eğer Google arama uygulamasına kaydetme özelliği eklenebilir. Bunun için bir modül vardı, bulup buradan paylaşırım.

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Magisk yüklüyse eğer Google arama uygulamasına kaydetme özelliği eklenebilir. Bunun için bir modül vardı, bulup buradan paylaşırım.
Paylaşır mısınız hocam.
Bir tane modül var fakat sğrekli bildirim gösteriyor bildirimi kapattığımızda da otomatik kaydetmiyor maalesef.

Oyla:
Üst Alt