Yardım Google widgeti sorunu

Rcpkhrmnxdfx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
mi a1
Konular
2
Mi a1 marka telefonumu alali 2 gun oldu gayet iyi bir telefon herseyiyle hakediyor bu paralari,fakat gozume carpan sey ana ekranda bulunan ustteki google widgetini 2 tik alt tarafa almaya yani yerini degistirmeye calisiyorum fakat neden olmuyor ? Basili tutulmuyor ustune Saat widgeti ekledim ekrana onunla yer degistirmek istiyorum fakat neden orda duruyor sadece cözümü varmidir cok sacma orda kalmasi ...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180704-144905.png
    Screenshot_20180704-144905.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 6

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Mi a1 marka telefonumu alali 2 gun oldu gayet iyi bir telefon herseyiyle hakediyor bu paralari,fakat gozume carpan sey ana ekranda bulunan ustteki google widgetini 2 tik alt tarafa almaya yani yerini degistirmeye calisiyorum fakat neden olmuyor ? Basili tutulmuyor ustune Saat widgeti ekledim ekrana onunla yer degistirmek istiyorum fakat neden orda duruyor sadece cözümü varmidir cok sacma orda kalmasi ...

Android One projesinde olan telefonların çoğunda Google arama satırı widget'i sabit olarak kalıyor artık.
Google Play üzerinden başka bir Launcher yükleyerek çözüm bulabilirsiniz.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Bu konuda Microsoft Launcher
Nova Launcher tavsiye edilir.

Ya da launcher yazarak arama yaptığınız takdirde bir çok uygulama örneği görebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt