Soru Google Uygulamaları

selviharun34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global ULQMIXM 1.0.14.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 12T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam arkadaşlar iki konuda yardıma ihtiyacım var
Duvar kağıdı değiştirince bu google'ın kişiler, mesajlar vb uygulamaların renk değişimi hakkında çözümü bilen var mı? Saçma sapan renk uygulaması yapıyor kendince çözümü bilen varsa lütfen destek olsun bana.

İkincisi ise bu alt çubuğu açtığım da gboard klavyenin altında anlamsız bir boşluk oluşuyor bunu bi çözümü yok mu?

Çok araştırdım ama çözüm bulamadım desteğinizi bekliyorum mutlaka

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Duvar kağıdı değiştirince bu google'ın kişiler, mesajlar vb uygulamaların renk değişimi hakkında çözümü bilen var mı? Saçma sapan renk uygulaması yapıyor kendince çözümü bilen varsa lütfen destek olsun bana.

İkincisi ise bu alt çubuğu açtığım da gboard klavyenin altında anlamsız bir boşluk oluşuyor bunu bi çözümü yok mu?

İlk sorunuzun cevabı android 14 ile gelen monet özelliği bu. Sistem uygulamalarının duvar kağıdına göre renk almasını sağlıyor. Global sistemde kapatma seçeneğiniz yok. Magisk modülleri ile kapatabilirsiniz bunun için BL kilidini açmanız gerekiyor.

İkinci sorunuz içinde bir magisk modülü var, bildiğim kadarıyla onunla gidiyor o boşluk sadece... O kısmın ekran görüntüsünü atarsanız belki bilen bir arkadaş çıkar

Oyla:

selviharun34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk sorunuzun cevabı android 14 ile gelen monet özelliği bu. Sistem uygulamalarının duvar kağıdına göre renk almasını sağlıyor. Global sistemde kapatma seçeneğiniz yok. Magisk modülleri ile kapatabilirsiniz bunun için BL kilidini açmanız gerekiyor.

İkinci sorunuz içinde bir magisk modülü var, bildiğim kadarıyla onunla gidiyor o boşluk sadece... O kısmın ekran görüntüsünü atarsanız belki bilen bir arkadaş çıkar
Bigilendirmen için çok teşekkür ederim sağol

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34

İkinci sorun için tam ekran hareketlerini açıp, tam ekran göstergesini kapatınca düzeliyor diye hatırlıyorum bi deneyin isterseniz.

Oyla:

selviharun34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci sorun için tam ekran hareketlerini açıp, tam ekran göstergesini kapatınca düzeliyor diye hatırlıyorum bi deneyin isterseniz.
Evet biliyorum o şekilde kullanıyorum normalde ama sıkıldığım için açmayı tercih ettim bu şekilde kullanıcam artık teşekkür ederim desteğin için sağol

Oyla:
Üst Alt