Soru Google uygulamaları içermeyen rom

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Merhaba değerli arkadaşlarım, miui romlar için Google'nin tüm uygulamalarının çıkarıldığı bir sürüm var mıdır bildiğiniz ? Yada custom rom olarak bildiğiniz stabil bir rom var mıdır ? (Cfw de olur).

Ezel49

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umutcan
Cihazım
NOTE 8 PRO
Konular
7
Merhaba değerli arkadaşlarım, miui romlar için Google'nin tüm uygulamalarının çıkarıldığı bir sürüm var mıdır bildiğiniz ? Yada custom rom olarak bildiğiniz stabil bir rom var mıdır ? (Cfw de olur).
Deodex rom

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0

Stoya hocamın Miui pro rom konusu var patched olarak şuanda Rn8 Pro için onu kullanıyorum google uygulamalarının alayı yok stabil ve hafif önerebilirim yada endonezya deodex rom mevcut onuda tavsiye ederim baya kişi tarafından öneriliyor tercih meselesi.

İncelemek isterseniz eğer;

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Hocam özelleştirme istemiyor iseniz pixel experience özelleştirme diyorsanız crdroid ve Evo(Evo tavsiye ederim şahsen) rn8 pro kullanıcısı olarak tüm romları kullandığımı varsayarsanız ona göre düşünürsünüz zira içinde Kernel de barındırıyor aşırı yüksek dosya boyutlu oyunlar oynamıyor iseniz çok iyi bir seçenek sizin için(onunda çözümü var aslında) onun dışında yok cfw istemem derseniz mecbur deodex diğer tüm romları kullandım özel mesaj atabilirsiniz bilgilenmek adına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoya hocamın Miui pro rom konusu var patched olarak şuanda Rn8 Pro için onu kullanıyorum google uygulamalarının alayı yok stabil ve hafif önerebilirim yada endonezya deodex rom mevcut onuda tavsiye ederim baya kişi tarafından öneriliyor tercih meselesi.

İncelemek isterseniz eğer;

Biryerden sonra cfw geçeceksiniz emin olun

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Sanırsam hiçbir Google uygulaması istemiyorsunuz. Sevdiğiniz romun adını gönderin size Google uygulamaları olmayan linkini göndereyim

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Hocam özelleştirme istemiyor iseniz pixel experience özelleştirme diyorsanız crdroid ve Evo(Evo tavsiye ederim şahsen) rn8 pro kullanıcısı olarak tüm romları kullandığımı varsayarsanız ona göre düşünürsünüz zira içinde Kernel de barındırıyor aşırı yüksek dosya boyutlu oyunlar oynamıyor iseniz çok iyi bir seçenek sizin için(onunda çözümü var aslında) onun dışında yok cfw istemem derseniz mecbur deodex diğer tüm romları kullandım özel mesaj atabilirsiniz bilgilenmek adına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biryerden sonra cfw geçeceksiniz emin olun

Geçtim zaten hocam onuda denedim miui pro da biraz kalıp soluklandıktan sonra onada sıra gelecek uzun uzun önce bi tadını çıkaralım herşeyin. :)

Oyla:

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
sonradan gapps kurulan aosp romları kullanabilirsiniz
gapps kurmayıp devam edersiniz

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Geçtim zaten hocam onuda denedim miui pro da biraz kalıp soluklandıktan sonra onada sıra gelecek uzun uzun önce bi tadını çıkaralım herşeyin. :)
Birşey diyeyim mi hocam mıuıpro patchli versiyon ise biryerden sonra deli dehşet yavaşlıyor aklınızda bulunsun

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Birşey diyeyim mi hocam mıuıpro patchli versiyon ise biryerden sonra deli dehşet yavaşlıyor aklınızda bulunsun

Daha önce mıuı pro patched sürümlere geçmedim ilk deneyimim eyvallah bilgi için o zaman duruma bakarız tekrardan. Yes~~

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Daha önce mıuı pro patched sürümlere geçmedim ilk deneyimim eyvallah bilgi için o zaman duruma bakarız tekrardan. Yes~~
Açıkcası her romu denedim bilgi için özel mesaj atabilirsiniz istediğiniz vakit

Oyla:
Üst Alt