Çözüldü Google Teması Toz Pembe de Kaldı Düzelmiyor

Muratcans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat Can
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.3
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba bir sorunum var cihazın imeisini açtıktan sonra Google uygulamalarında arkaplan rengi toz pempe oldu ve değişmiyor koyu modda aynı açık modda nasıl değiştirebilirim acaba.
Cihazı sıfırladığımda normale döndü hesapları vs tekrar girince aynı sorunla karşılaştım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-25-15-59-25-546_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-09-25-15-59-25-546_com.android.chrome.jpg
    529,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2022-09-25-16-03-36-758_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-09-25-16-03-36-758_com.android.chrome.jpg
    351,2 KB · Görüntüleme: 29
Çözüm
Siyah-beyaz bir duvar kağıdı ayarlayıp deneyebilir misiniz sorun devam ediyor mu? Bir değişiklik göremezseniz cihazı yeniden başlatın duvar kağıdını değiştirdikten sonra. Sorun düzelirse Android 12 ile gelen Monet özelliğinden dolayı oluyor demektir, bunun için birkaç uygulama var fakat root istiyor, rootsuz şekilde çalıştığı yazan da var duruma göre eklerim onu da duvar kağıdı değiştirdikten sonra düzelirse.

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12
custom rom mu kullanıyorsunuz ?

Oyla:

Muratcans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat Can
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba bir sorunum var cihazın imeisini açtıktan sonra Google uygulamalarında arkaplan rengi toz pempe oldu ve değişmiyor koyu modda aynı açık modda nasıl değiştirebilirim acaba.
Cihazı sıfırladığımda normale döndü hesapları vs tekrar girince aynı sorunla karşılaştım
Nerdeyse her uygulamanın arka planı bu şekilde düzeltemiyorum yardımcı olursanız sevinirim .
custom rom mu kullanıyorsunuz ?
Hocam maalesef bilmiyorum telefoncu IMEI attı bilgim yok o konuda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-25-16-05-59-713_com.google.android.dialer~2.jpg
    Screenshot_2022-09-25-16-05-59-713_com.google.android.dialer~2.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 39
Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Siyah-beyaz bir duvar kağıdı ayarlayıp deneyebilir misiniz sorun devam ediyor mu? Bir değişiklik göremezseniz cihazı yeniden başlatın duvar kağıdını değiştirdikten sonra. Sorun düzelirse Android 12 ile gelen Monet özelliğinden dolayı oluyor demektir, bunun için birkaç uygulama var fakat root istiyor, rootsuz şekilde çalıştığı yazan da var duruma göre eklerim onu da duvar kağıdı değiştirdikten sonra düzelirse.

Oyla: Çözüm

Muratcans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat Can
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Teşekkür ederim hocam dediğinizi yaptım ve düzeldi eklerseniz sevinirim

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Teşekkür ederim hocam dediğinizi yaptım ve düzeldi eklerseniz sevinirim
Rica ederim. Kullanmak istediğiniz fotoğrafı duvar kağıdı olarak ayarlayın. uygulamayı kurup açın daha sonra eklediğim ekran görüntüsünde 1. seçeneğe girdikten sonra sağ üstteki simgelereden soldaki fotoğraf simgesine basın 2 kere. Daha sonra 2. seçeneğe girin ve alttan set wallpaper yazana basıp home seçin. En son da 3. seçenek aktif değilse aktif edip altındaki 3 rengi de siyah yapın.

Ekli dosyalar

• IMG_20220925_234027.jpg
    IMG_20220925_234027.jpg
    313,6 KB · Görüntüleme: 36
Oyla:

Muratcans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat Can
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Rica ederim. Kullanmak istediğiniz fotoğrafı duvar kağıdı olarak ayarlayın. uygulamayı kurup açın daha sonra eklediğim ekran görüntüsünde 1. seçeneğe girdikten sonra sağ üstteki simgelereden soldaki fotoğraf simgesine basın 2 kere. Daha sonra 2. seçeneğe girin ve alttan set wallpaper yazana basıp home seçin. En son da 3. seçenek aktif değilse aktif edip altındaki 3 rengi de siyah yapın.
Tamamdır hocam tekrar çok teşekkür ederim emeğinize sağlık

Oyla:
Üst Alt