Google Senkronizasyon Sorunu

• Konbuyu başlatan oruba
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 36
  • Görüntüleme 15K

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Su miui de 2 tıkla açma kapama neden koymamislar acaba. Çok güzel bir özellik. Tuşları kullanmadan ekrana 2 tık yapıyorsun açılıyor. 2 tık yapıyorsun kapanıyordu. Acaba 3. Bir uygulama varmı dışarıdan yukleyebilecegimiz.

Başıma ne geldiyse Tapatalk yüzünden geldi:)

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
Öyle bir uygulama vardı tıpatıp aynı çalışıyordu lakin çok şarj yediği için kaldırdım.

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
google play ayarlarını bi kontrol ediniz ekstra olarak birde ayarlar yüklü uygulamalar kısmında google play hizmeterine girip verileri temizle yapınız.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Ben de Google Play üzerinden uygulamaları güncelleyemiyorum. Eşimin telefonunda (mi4 LTE) da aynı durum söz konusu. Diğer yandan Wi-Fi bağlıyken bazen başta Facebook Messenger olmak üzere senkronizasyon ve bağlanma sorunları yaşıyorum. GSM şebekesine geçtiğimde sorun çözülüyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Google play ayarlardan 'uygulamaları otomatik güncelle' başlığının altında herzaman seçerseniz mobil ağdan güncelleme olur. Gene olmazsa araçlar/indirilenler/indirme sınırı sınırsız yapın, düzelir.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben de Google Play üzerinden uygulamaları güncelleyemiyorum. Eşimin telefonunda (mi4 LTE) da aynı durum söz konusu. Diğer yandan Wi-Fi bağlıyken bazen başta Facebook Messenger olmak üzere senkronizasyon ve bağlanma sorunları yaşıyorum. GSM şebekesine geçtiğimde sorun çözülüyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Diğer çözümlere ilave olarak Sıkça sorulan sorular konusuna da bir göz atın.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Su miui de 2 tıkla açma kapama neden koymamislar acaba. Çok güzel bir özellik. Tuşları kullanmadan ekrana 2 tık yapıyorsun açılıyor. 2 tık yapıyorsun kapanıyordu. Acaba 3. Bir uygulama varmı dışarıdan yukleyebilecegimiz.

Başıma ne geldiyse Tapatalk yüzünden geldi:)
OnePlus one üzerinde miui 7 yüklü ve çift tık, şekille kamera/müzik kontrolü var. OPPO, miui, cyanogenmod olmak üzere 3 kamera var. Dilediğini seçiyorsun. Geliştirici sağolsun.

OPO cyanogenmod ile gelmiyor zaten. Görünüm olarak beğenmedim. Şimdi de aynı.

uunver

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
UFUK ÜNVER
Cihazım
SONY Z5
Konular
0
Son bir haftadır google hesabında senkronizasyon sorunları yaşıyorum nedeni ne olaki? Sadece xiaomi telefonlardamı sorun var yoksa genelmi? Bilgisi olan lambaları yaksın...
Şöyle diyor (şu anda senkronizasyon sorunu yaşanıyor kısa süre sonra düzeltilecek)[/QUOTE
[doublepost=1521727461,1521727320][/doublepost]
Son bir haftadır google hesabında senkronizasyon sorunları yaşıyorum nedeni ne olaki? Sadece xiaomi telefonlardamı sorun var yoksa genelmi? Bilgisi olan lambaları yaksın...
Şöyle diyor (şu anda senkronizasyon sorunu yaşanıyor kısa süre sonra düzeltilecek)
Şöyle diyor (şu anda senkronizasyon sorunu yaşanıyor kısa süre sonra düzeltilecek)
Merhaba
SONY xperia Z5 Premium kullanıyorum aynı şekilde 8 Mart dan bu yana sadece kişilerde ( contacs ) olmak üzere senkronizasyon sorunu yaşıyorum her tarafa yazdım cevap alamadım..

Üst Alt