Yardım Google Play Sertifika Sorunu

Nevzatcinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nevzat
Cihazım
Xaiomi redmi
Konular
1
Arkadaşlar redmi note 8 cihazım da Play Store Sertifika hatası veriyor. Çözüm olarak Google Service Framework (Gsf) kodunu girip kaydettim olmadı Play Store tüm verilerini temizleyip cihazı yeniden başlattım olmadı. Magisk uygulamasını indirip zip halinde twrp üzerinden flashladım uygulamayı kurup girince (Ek Kurulum Gerekli) hatasını aldım bu hataya onay verdikten sonra 5 10 dakika bekledim ama gene bir şey değişmedi. Malum Sertifika hatasından ötürü Netflix gibi sık kullanılan uygulamaları kullanamıyoruz.. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayıpta çözüme kavuşturan varsa yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-04-25-21-33-09-926_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2021-04-25-21-33-09-926_com.topjohnwu.magisk.jpg
    257,1 KB · Görüntüleme: 66

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Safetynet 1.1.2 fix dosyasini magiskten yukleyip denediniz mi.

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Formda fix mevcut indirip magiskten kurun. Magisk hideyi magisk ayarlarindan acip google hizmetleri pasif edin. Google play guncellemelerini kaldirin. Magazada safetynet test uygulamasindan kontol edin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-04-26-01-27-36-337_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2021-04-26-01-27-36-337_com.topjohnwu.magisk.jpg
    320,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2021-04-26-01-27-28-167_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2021-04-26-01-27-28-167_com.topjohnwu.magisk.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2021-04-26-01-27-16-341_org.freeandroidtools.safetynettest.jpg
    Screenshot_2021-04-26-01-27-16-341_org.freeandroidtools.safetynettest.jpg
    226,4 KB · Görüntüleme: 65

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Arkadaşlar redmi note 8 cihazım da Play Store Sertifika hatası veriyor. Çözüm olarak Google Service Framework (Gsf) kodunu girip kaydettim olmadı Play Store tüm verilerini temizleyip cihazı yeniden başlattım olmadı. Magisk uygulamasını indirip zip halinde twrp üzerinden flashladım uygulamayı kurup girince (Ek Kurulum Gerekli) hatasını aldım bu hataya onay verdikten sonra 5 10 dakika bekledim ama gene bir şey değişmedi. Malum Sertifika hatasından ötürü Netflix gibi sık kullanılan uygulamaları kullanamıyoruz.. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayıpta çözüme kavuşturan varsa yardımcı olabilir mi?
Cihazda root varsa magisk hide aktiflestirin, Google play hizmetlerine ve play store a tik atın telefonu yeniden başlatın. Eğer hala sertifikasiz ise Google play ile Google play hizmetlerinin verisini silin, Google playin güncellemelerini kaldırın yeniden başlatın. Google playi güncellemek için play store a girip ayarlardan play store sürümüne tıklayın "yeni bir sürüm kısa süre içinde yüklenecek" diyip güncellenecek.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzatcinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nevzat
Cihazım
Xaiomi redmi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formda fix mevcut indirip magiskten kurun. Magisk hideyi magisk ayarlarindan acip google hizmetleri pasif edin. Google play guncellemelerini kaldirin. Magazada safetynet test uygulamasindan kontol edin.
Dediklerinizi yaptım cihaz play store sertifikalı görünüyor ama Netflix filan hala görünmüyor hocam

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4

sosyasen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pofss
Cihazım
Xiaomi redmi 8
Konular
0
Arkadaşlar redmi note 8 cihazım da Play Store Sertifika hatası veriyor. Çözüm olarak Google Service Framework (Gsf) kodunu girip kaydettim olmadı Play Store tüm verilerini temizleyip cihazı yeniden başlattım olmadı. Magisk uygulamasını indirip zip halinde twrp üzerinden flashladım uygulamayı kurup girince (Ek Kurulum Gerekli) hatasını aldım bu hataya onay verdikten sonra 5 10 dakika bekledim ama gene bir şey değişmedi. Malum Sertifika hatasından ötürü Netflix gibi sık kullanılan uygulamaları kullanamıyoruz.. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayıpta çözüme kavuşturan varsa yardımcı olabilir mi? aynı sorunu yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı sorunu yaşıyorum deli etti beni 😎

Son düzenleme:

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Hocam cihazınızı yedekleyin Eurom kurun sertifikalı görünüyor mağaza her uygulamayı kurabiliyorsunuz yurt dışı 12s ultra cihazımda ve 11 ultra cihazımda özellikle denedim en garanti çözüm bu oldu Eurom reklam vs olmadığı için çokta hoşuma gitti

Üst Alt