Yardım google play kapanması?

redmourne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
altug
Cihazım
mi4
Konular
3
Merhabalar, kingdom rush oyununu satın almıştım. Almamda bir sıkıntı yok ama indir dediğimde uygulama kendini kapatıyor ve telefonu yeniden başlatana kadar google play bir daha açılmıyor. Hiç bir şekilde indiremedim oyunu.

Herhangi başka bir şey indirirken böyle bir sorun yaşamıyorum ve bu beni düşündürdü. Benzeri bir şey başına gelen, tecrübesi olan arkadaşlar var ise yardımları bekliyorum.

redmourne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
altug
Cihazım
mi4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürüm 6.0.5 diyor hocam, tıkladığım zaman ise sürüm güncel diyor.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.332
sürüm 6.0.5 diyor hocam, tıkladığım zaman ise sürüm güncel diyor.

Hocam benim fiklrim buydu daha önce böyle bir sorun olmuş bu şekilde çözmüştük. Şuan aklıma başka birşey gelmedi.

Oyla:

redmourne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
altug
Cihazım
mi4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim fiklrim buydu daha önce böyle bir sorun olmuş bu şekilde çözmüştük. Şuan aklıma başka birşey gelmedi.
hocam acaba sürümle alakalı olabilir mi? miui 7 global 6.1.11 beta sürümünü kulalnıyorumda kurmadan önce ve kurduktan sonrada wipe yapmıştım custom recovery yüklemeden telefonun kendi recoverisinde. ondan bir takım sorunlar mı oluştu, bilemedim kafama takıldı.

bugun de mesela farkettimki bir resim göndermek istiyorum herhangi bir sosyal agda. blututu seçiyorum watsappdan biri geliyor. watsapp ı seçiyorum bu sefer başka bi kişi geliyo, email diyorum yine farklı bir kişiyi seçiyor watsapp dan.

ayrıca watsap web özelliginde de barkod okuma ekranı kodu tanımıyor, böyle bir sorun da var.

böyle şeyler biraz canımı sıktı ve tek ben yaşıyorum gibi geldi bana. ben kesinlikle yazılımsal düşünüyorum ama global rom kullanan çok insan var görüyorumki. kurulumda yaptıgım bir hata mı oldu da acaba bir tek ben böyle şeylerle karşılaşıyorum

Oyla:

ZenonTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Galaxy S4
Konular
7
hocam uygulama tercihlerini sıfırla öyle dene olmadı root explorer apk indir ordan hostu bul şuan nerde olduğnu hatırlamıyorum sil onu girer

Oyla:
Üst Alt