K Kafkef55 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Serkan Cihazım Mi5s Yaş 33 Konum Samsun Katılım 11 Temmuz 2018 Konular 15 Mesajlar 109 Tepkime puanı 34 Puanları 28 27 Ocak 2020 #1 Google play hizmetleri durduruldu hatsı alıyorum arkadaşlar çözümğ nedir. Sürekli bu hatayı veriyor
Merdanov ﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽ Yönetici Destek Ekibi MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Merdan Cihazım Poco F5 Meslek Mekanik Yaş 30 Konum Dubai Katılım 31 Ocak 2019 Konular 149 Mesajlar 7.010 Çözümler 26 Tepkime puanı 7.829 Puanları 338 27 Ocak 2020 #2 Kafkef55' Alıntı: Google play hizmetleri durduruldu hatsı alıyorum arkadaşlar çözümğ nedir. Sürekli bu hatayı veriyor Genişletmek için tıkla ... Apk olarak yeni sürümünü indirin oda çözüm olmazsa hard reset yapın tüm verileriniz silinecek yedek alın Oyla: Oyla 0 Downvote
Kafkef55' Alıntı: Google play hizmetleri durduruldu hatsı alıyorum arkadaşlar çözümğ nedir. Sürekli bu hatayı veriyor Genişletmek için tıkla ... Apk olarak yeni sürümünü indirin oda çözüm olmazsa hard reset yapın tüm verileriniz silinecek yedek alın