Yardım Google Play Hizmetleri izinleri yönetme

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China Kararlı 12.5.2.0
Telefon Modeli
Mi 9t (Redmi K20)
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi 9t telefona china rom yükledim gapss yükledim ancak kişilere girince bildirim geliyor Google play hizmetlerine arama izni verin diye. Uygulama ayarlarına giriyorum orada izinler diye bir kısım gözükmüyor. Bir kez nasıl oldu bilmiyorum ancak Google play hizmetleri izinlerini yönetebildiğim bir ekrana girdim ancak bazı izinleri vermemişim oraya tekrar girmem lazım ama orayı bulamıyorum. Bu izinleri yönetebileceğim kısım tam olarak nerede. Uygulamalar kısmında izinler diye bir seçenek yok

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Arkadaşlar mi 9t telefona china rom yükledim gapss yükledim ancak kişilere girince bildirim geliyor Google play hizmetlerine arama izni verin diye. Uygulama ayarlarına giriyorum orada izinler diye bir kısım gözükmüyor. Bir kez nasıl oldu bilmiyorum ancak Google play hizmetleri izinlerini yönetebildiğim bir ekrana girdim ancak bazı izinleri vermemişim oraya tekrar girmem lazım ama orayı bulamıyorum. Bu izinleri yönetebileceğim kısım tam olarak nerede. Uygulamalar kısmında izinler diye bir seçenek yok
Google Play gapps MIUI arayüzünde tam çalışmaz ki hocam aosp tabanlı Romlarda Full fonksiyon iş görür

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam appops diye bir program var bende aynı sorunu böyle çözdüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam magisk ten yüklerken fail verdi. Kurulumu tam olarak nasıl yaptınız?

hocam miui optimizasyonunu kapatip uygulama bilgilerine girdigimde izinler kismi gozuktu daha oncede boyle yapmistim aklima geldi bir anda yinede tesekkurler

Google Play gapps MIUI arayüzünde tam çalışmaz ki hocam aosp tabanlı Romlarda Full fonksiyon iş görür
Hocam play store ve diğer tüm Google play hizmetleri gerektiren uygulamalar için yükledim işimi de gördü. Tam olarak hangi fonksiyonlardan bahsediyorsunuz. Gapps'ın amacı Google uygulamaları, whatsapp vs. gibi Google hizmetler isteyen uygulamaların vb. çalışması değil mi? Hepsini çözdü.

Son düzenleme:
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44

Bu olabilir ama gapss olarak twrpden flashlanan tam çalışmaz bootloopa bile atabilir hocam

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bu olabilir ama gapss olarak twrpden flashlanan tam çalışmaz bootloopa bile atabilir hocam
Twrp ile root attıktan sonra tekrar recovery moda geçtiğimde twrp dosyaları şifrelemişti o yüzden twrp üzerinden gapps yükleyrmedim magisk olarak yükledim gapps'ı ve tamamıyla her şeyi çalışıyor.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Tamamdır hocam gapps dosyasını CMD veya magisk dışında MIUI arayüzüne kurulumunu tavsiye etmiyorum bootloop riski yüksek

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Tamamdır hocam gapps dosyasını CMD veya magisk dışında MIUI arayüzüne kurulumunu tavsiye etmiyorum bootloop riski yüksek
Demek o kadar sinir olduğum twrpnin şifrelenmesi olayı beni bootlooptan kurtarmış. Her işte bir hayır var şifrelenmese sürekli twrp üzerinden flashlamaya çalışacaktım.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Demek o kadar sinir olduğum twrpnin şifrelenmesi olayı beni bootlooptan kurtarmış. Her işte bir hayır var şifrelenmese sürekli twrp üzerinden flashlamaya çalışacaktım.
Hocam twrp attığınız an format data yapın cihaz ne olursa olsun şifrelemeyi kaldırır flashlanan twrp hafızaya erişemiyor format atınca erişim sağlıyor sorun kalkıyor

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam twrp attığınız an format data yapın cihaz ne olursa olsun şifrelemeyi kaldırır flashlanan twrp hafızaya erişemiyor format atınca erişim sağlıyor sorun kalkıyor
Biliyorum hocam twrp yükledikten sonra format data yapıp magisk ve dil paketini yükledim sonra telefonu aç kapa yaptığımda bir sonraki sefer twrp ye girdiğimde şifrelenmiş haldeydi.

Şu anda da telefona her şeyini kurduğum için tekrar sıfırlamak istemiyorum zaten twrp ye işim düşmüyor ihtiyacım olan her şeyi magiskten yüklüyorum

Oyla:
Üst Alt