attcaksaw Cezalı Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Umut Furkan Cihazım Mi 9 SE Meslek Bar Şefi Konum Antalya Katılım 21 Ocak 2019 Konular 99 Mesajlar 2.221 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 27 Eylül 2019 #1 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.689 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.925 Puanları 338 27 Eylül 2019 #2 Google play ve Google play servis uygulamalarinin verilerini temizlemeyi denermisini? Ayarlar, uygulamalar, ilgili uygulama, depolamaya temizle Oyla: Oyla 0 Downvote
Google play ve Google play servis uygulamalarinin verilerini temizlemeyi denermisini? Ayarlar, uygulamalar, ilgili uygulama, depolamaya temizle
attcaksaw Cezalı Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Umut Furkan Cihazım Mi 9 SE Meslek Bar Şefi Konum Antalya Katılım 21 Ocak 2019 Konular 99 Mesajlar 2.221 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 27 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ironsides' Alıntı: Google play ve Google play servis uygulamalarinin verilerini temizlemeyi denermisini? Ayarlar, uygulamalar, ilgili uygulama, depolamaya temizle Genişletmek için tıkla ... NOTE 6 pro kullaniyorum miui 11 port romu kurdum ve gaaps yoktu kendim flashladim fakat hesaba giricekken hata veriyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
Ironsides' Alıntı: Google play ve Google play servis uygulamalarinin verilerini temizlemeyi denermisini? Ayarlar, uygulamalar, ilgili uygulama, depolamaya temizle Genişletmek için tıkla ... NOTE 6 pro kullaniyorum miui 11 port romu kurdum ve gaaps yoktu kendim flashladim fakat hesaba giricekken hata veriyor.