Yardım Google Play Cihaz Sertifikalı Değil Hatası Hk

• Konbuyu başlatan Silinen üye 107783
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 24
  • Görüntüleme 2K
S

Silinen üye 107783

Guest
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle forumda konuyla alakalı yaptığım aramalarda ki çözümleri denedim.

Verileri temizleme vs ile yaramadı.

Cihazı google'a GSF numarasıyla kaydettim fakat yine de olmadı.

Üçüncü seçenek olan yine bir uygulama vasıtasıyla root yetkisi vermeyi denedim fakat cihaz rootlu değil uyarısı veriyor.

Bu işlerden pek anlamıyorum, bl kilidi açık. Fakat rootlu mu değil mi pek bilmiyorum.

Destek olabilecek olan var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
S

Silinen üye 107783

Guest
Hocam şimdi bu sertifika olayı size ne gibi sorun çıkarıyor
Şuan bende baktım ve benimde sertifikalı değil diyor
Ben bir sorunla karşılaşmadım

Olur da sağ kalır ve Android 10 güncellemesini görürsek Android 10 geldiğinde netflix HD destekleyecek deniliyor. Apk olarak bu sorun çözülmez gibi geliyor bana.

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Olur da sağ kalır ve Android 10 güncellemesini görürsek Android 10 geldiğinde netflix HD destekleyecek deniliyor. Apk olarak bu sorun çözülmez gibi geliyor bana.
Bence bl kilidini açtığımız için yada rom yüklediğimiz için diyor
Çünkü benim bl kilidi açılmadan önce play store'dan netflix yükleniyordu fakat şuan çıkmıyor

Sorun bence tam olarak bunlardan bir tanesi

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Bence bl kilidini açtığımız için yada rom yüklediğimiz için diyor
Çünkü benim bl kilidi açılmadan önce play store'dan netflix yükleniyordu fakat şuan çıkmıyor

Sorun bence tam olarak bunlardan bir tanesi

Kesinlikle katılıyorum. Aynı cihaz eşimde de var bl kilidi için başvuru yaptım fakat henüz açılmadı ve kayıtsız şekilde kullanıyor. Google Play sertifikalı ve Netflix vs uygulamaları indirebiliyor. Ama bu saçma sorunun BL kilidi ile ne alakası var anlayamadım.

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Kesinlikle katılıyorum. Aynı cihaz eşimde de var bl kilidi için başvuru yaptım fakat henüz açılmadı ve kayıtsız şekilde kullanıyor. Google Play sertifikalı ve Netflix vs uygulamaları indirebiliyor. Ama bu saçma sorunun BL kilidi ile ne alakası var anlayamadım.
Bl kilidini açmak istediğinde cihaz daha az güvenli olacak vs gibi bir uyarı hatırlıyorum
Sanırım bu sebeple olabilir
Ufak bir araştırma yaptım da genelde Rootlu yada Custom rom yüklenen cihazlarda meydana geliyormuş bu sorun

Şuanda sanırım tek çözüm root atıp o şekilde kurtulmak bu olaydan

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Bl kilidini açmak istediğinde cihaz daha az güvenli olacak vs gibi bir uyarı hatırlıyorum
Sanırım bu sebeple olabilir
Ufak bir araştırma yaptım da genelde Rootlu yada Custom rom yüklenen cihazlarda meydana geliyormuş bu sorun

Şuanda sanırım tek çözüm root atıp o şekilde kurtulmak bu olaydan

O kadarına ben cesaret edemiyorum yapabilirsen konuyu uplarsın hocam :D

Oyla:
Üst Alt