Yardım Google Play 495 Hatası

volks23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
volkan
Cihazım
redmi 5
Konular
1
Arkadaşlar merhalar , öncelikle xiaomi markasında çok yeniyim , biraz uzağım . dün redmi 5 aldım , telefon gerçekten çok iyi her uygulamamı indirdim kurdum hiçbir sorun yaşamadım , ama PUBG uygulamasını indirirken 4 defa %70 lere geldikten sonra ''495 hatası'' verdi ve yüklemeyi iptal etti . hafıza konusunda sorun yok yer de var , telefonu gerçekten çok sevdim ama bu oyunda benim oynadığım tek oyun bi türlü indiremedim , çok canımı sıktı bu durum. internet de yazılan yönlendirmeler olmuyor , rica ediyorum bana yardımcı olur musunuz ? :( teşekkürler şimdiden ..

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Internet ten 0.7.1 apk sini indir kur. Kurulduktan sonra oyuna gir. Oyun içinde yaklaşık 1.4 gb veri indiricek.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Cihazınız hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz :)
Sorun play storede farklı indirmelerde devam ederse internet bağlantınızı kontrol edin hocam. Genelde bu sorun wifi kopmasından kaynaklanıyor.
Ve en güzel çözümü mehmet_dengiz hocamız sunmuş :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca başlığın tamamını büyük yazmak forum kuralları gereği yasaktır. Düzenlenmiştir :)

Son düzenleme:
Oyla:

volks23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
volkan
Cihazım
redmi 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Internet ten 0.7.1 apk sini indir kur. Kurulduktan sonra oyuna gir. Oyun içinde yaklaşık 1.4 gb veri indiricek.
teşekkürler hocam , kendi internetim ile indırınce oldu sorun wifi kaynaklıymış , bu arada iş temposundan kaynaklı biraz geç dönüş yaptım kusura bakmayın :)

Cihazınız hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz :)
Sorun play storede farklı indirmelerde devam ederse internet bağlantınızı kontrol edin hocam. Genelde bu sorun wifi kopmasından kaynaklanıyor.
Ve en güzel çözümü mehmet_dengiz hocamız sunmuş :)

Ayrıca başlığın tamamını büyük yazmak forum kuralları gereği yasaktır. Düzenlenmiştir :)
Öncelikle çok teşekkür ederim , hoşbulduk . mazur görün yeni oldugum için pek kuralları bilmiyorum :) İş temposundan dolayı geç dönüş alıyorum sizlere , yardımlarınız için teşekkürler ve iyi bayramlar :)

Oyla:
Üst Alt