- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Konular
- 0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
anlatıyor adım adım eğer bulamadıysanız TWRP indirme linki ile beraber.ROM'u yapana bağlı. Bazı ROM'lar pili mükemmel gitsede bazıları cidden berbat.Evet öyle oluyor ama umarım arkadaşımız kurduğuna kuracağına pişman olmaz ! Çünkü Pixel Experience pili adeta sömürüyor, kısa zamanda bitiriyor. Ancak bir iyi yanı da var. Çok seri ve akıcı çalışıyor. Tabii ki tüm bu deneyimlerim cihazdan cihaza da değişebilir...Olasılıkla...
Mi flash toolu hiçbir şekilde kullanamıyorum hocam hamgi rom olursa olsun hata aldım bunu miui 11 için de denedim ekteki hatayı veriyor banaRed mi note 8 proda aosp yani pixel roma geçiş biraz sıkıntılı.
Sorun MIUI arayüz ile aosp arayüzü arasında Ufak bir hata ile cihaz bootlopa düşüyor.
Öncelikle MIUI 10 dönüş yapıp sonra AOSP Roma eksiksiz talimatlarla geçmek gerekiyor yoksa sil baştan mi flash tool Ile stock rom kurup yeniden demeniz gerekiyor.
Note 8 pro kullanırken Bir kez başıma geldi ama sorunsuz geçtim ikinci denemede forumda ney nasıl yapılmalı tam ayrıntılı talimatları vardı cihazın Kendi bölümüne bakarsınız bulursunuz Hocam
Ek neredeMi flash toolu hiçbir şekilde kullanamıyorum hocam hamgi rom olursa olsun hata aldım bunu miui 11 için de denedim ekteki hatayı veriyor bana