Yardım Google pixel rom kurulumu

ReuenRediens

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
0
anlatıyor adım adım eğer bulamadıysanız TWRP indirme linki ile beraber.

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Evet öyle oluyor ama umarım arkadaşımız kurduğuna kuracağına pişman olmaz ! Çünkü Pixel Experience pili adeta sömürüyor, kısa zamanda bitiriyor. Ancak bir iyi yanı da var. Çok seri ve akıcı çalışıyor. Tabii ki tüm bu deneyimlerim cihazdan cihaza da değişebilir...Olasılıkla...
ROM'u yapana bağlı. Bazı ROM'lar pili mükemmel gitsede bazıları cidden berbat.

Yalnız şunu da unutmamak gerekir ki bazen ROM'u yükleyince ilk birkaç gün batarya çöp olup sonra düzeliyor.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Red mi note 8 proda aosp yani pixel roma geçiş biraz sıkıntılı.
Sorun MIUI arayüz ile aosp arayüzü arasında Ufak bir hata ile cihaz bootlopa düşüyor.
Öncelikle MIUI 10 dönüş yapıp sonra AOSP Roma eksiksiz talimatlarla geçmek gerekiyor yoksa sil baştan mi flash tool Ile stock rom kurup yeniden demeniz gerekiyor.
Note 8 pro kullanırken Bir kez başıma geldi ama sorunsuz geçtim ikinci denemede forumda ney nasıl yapılmalı tam ayrıntılı talimatları vardı cihazın Kendi bölümüne bakarsınız bulursunuz Hocam

BerdanX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berdan
Cihazım
Redmi note 8 ro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Red mi note 8 proda aosp yani pixel roma geçiş biraz sıkıntılı.
Sorun MIUI arayüz ile aosp arayüzü arasında Ufak bir hata ile cihaz bootlopa düşüyor.
Öncelikle MIUI 10 dönüş yapıp sonra AOSP Roma eksiksiz talimatlarla geçmek gerekiyor yoksa sil baştan mi flash tool Ile stock rom kurup yeniden demeniz gerekiyor.
Note 8 pro kullanırken Bir kez başıma geldi ama sorunsuz geçtim ikinci denemede forumda ney nasıl yapılmalı tam ayrıntılı talimatları vardı cihazın Kendi bölümüne bakarsınız bulursunuz Hocam
Mi flash toolu hiçbir şekilde kullanamıyorum hocam hamgi rom olursa olsun hata aldım bunu miui 11 için de denedim ekteki hatayı veriyor bana

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Üst Alt