Soru Google pixel 1 in stock romunu mı a2 cihazıma yüklersem ne olur

naimckrdrmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
naim
Cihazım
mi A2
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, Google pixelin orijinal stock romunu mı a2 cihazıma kurarsam her hangi bir sorunla karşılaşırmıyım ve şuan da pixel cihazlarda dağıtım da olan android 10 (q) alabilirmiyim sonuçta pixel in stock romu ota olarak alınırmı

Ve araştırdım hemen hemen bütün özellikler aynı

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar, Google pixelin orijinal stock romunu mı a2 cihazıma kurarsam her hangi bir sorunla karşılaşırmıyım ve şuan da pixel cihazlarda dağıtım da olan android 10 (q) alabilirmiyim sonuçta pixel in stock romu ota olarak alınırmı

Öncelikle konuyu yanlış yer açtınız. Burası mi a2 değil mi 2a konusu. İlgili yere taşıyorum

Tabiki cihazınız eğer pixel romunu flashlarsanız boot etmez, aynı zamanda brick olma ihtimali var.

Bir başka cihazın romunu cihazınıza kuramazsınız. İlla bununla ilgili kurulum yapmak isterseniz Pixel cihazına ait GSİ romlar mevcut. Ama tek başına çalışmaz, ek olarak kernel ve birkaç fix dosyası kurmanız gerekiyor

Bunun yerine şu konuyu inceleyin. Zaten bire bir pixel romunun cihazımıza uyarlanmış ve otadan günceleme alan bir custom romdur

Son düzenleme:
Oyla:

naimckrdrmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
naim
Cihazım
mi A2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam bu custom romu kurduktan sonra aylık güvenlik güncellemeleri ve önümüzde ki sene çıkması planlanan Android 11i alırmıyım sizce?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Peki hocam bu custom romu kurduktan sonra aylık güvenlik güncellemeleri ve önümüzde ki sene çıkması planlanan Android 11i alırmıyım sizce?

Güvenlik güncelleştirmelerini, aylık olarak ekliyorlar. O konuda sıkıntı yok. Ama şimdiden 11 için bişey demek için erken lakin cihazımız için 11 romunun custom olarak çıkması büyük bir ihtimal.

Oyla:
Üst Alt