Yardım Google oturum açılmıyor

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI CC 21.3
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli forum sakinleri, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Görselde görünen sorunla başım belada. MIUI CC roma geçiş yaptım. Daha sonra aktif olarak kullandığım gmail hesabıma giriş yapmaya çalışınca bu hata ile karşılaşıyorum. Bunun çözümü var mıdır? Kayıtlı telefon numarasını artık kullanmıyorum. Bütün telefon numaralarim bu gmaile kayıtlı. Acil kurtarmam lazım.

Ekli dosyalar

• IMG_20210316_233834.jpg
    IMG_20210316_233834.jpg
    291,7 KB · Görüntüleme: 12

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Merhaba değerli forum sakinleri, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Görselde görünen sorunla başım belada. MIUI CC roma geçiş yaptım. Daha sonra aktif olarak kullandığım gmail hesabıma giriş yapmaya çalışınca bu hata ile karşılaşıyorum. Bunun çözümü var mıdır? Kayıtlı telefon numarasını artık kullanmıyorum. Bütün telefon numaralarim bu gmaile kayıtlı. Acil kurtarmam lazım.
Başka bir cihazinizda hesabini girili ise örneğin tablet gibi o şekilde bir bildirim gider veyahut pc den girmeye calisiniz umarim kurtarma istemez .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar dışında giris yapabileceğini pek sanmıyorum.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir cihazinizda hesabini girili ise örneğin tablet gibi o şekilde bir bildirim gider veyahut pc den girmeye calisiniz umarim kurtarma istemez .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar dışında giris yapabileceğini pek sanmıyorum.
Başka kullandığım cihaz yok. Hiç bir sorun yoktu. Romu yükledim, kurulumu tamamladım, sonra gmaili girdim bu sorunla karşılaştım. Gmail'inde değilim, bütün telefon numaraları kayıtlı onları kurtarsam yeter

Oyla:

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Başka kullandığım cihaz yok. Hiç bir sorun yoktu. Romu yükledim, kurulumu tamamladım, sonra gmaili girdim bu sorunla karşılaştım. Gmail'inde değilim, bütün telefon numaraları kayıtlı onları kurtarsam yeter
Hocam sorun şu ki kurtarma eklemissiniz ve cihaz şuanda farkli bir rom kurduğunuz icin yabanci olarak algilaniyor bu da mecburen onay gerektiriyor eski romunuza dönerek deneyiniz en son ihtimal budur belki onay istemeden geçer.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorun şu ki kurtarma eklemissiniz ve cihaz şuanda farkli bir rom kurduğunuz icin yabanci olarak algilaniyor bu da mecburen onay gerektiriyor eski romunuza dönerek deneyiniz en son ihtimal budur belki onay istemeden geçer.
Hocam, cihazda MIUI CC rom var. Bu romu kurunca pitchblack recovery kurdu. Başka rom deneyince cihaz mi logosunda takılıyor. Normalde oneOs vardı. Elimde PC yok. Twrp değiştiremiyorum.

Oyla:
Üst Alt