- Adım
- Mevlüt Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Art Director
- Konular
- 162
Merhaba.
Bu konuda bahsettiğimiz Gcam 8 in ilk herkese açık sürümü paylaşıldı.
Önemli
Google Kamera açıldıktan sonra arayüz donuyorsa ayarlar bölümünden alttaki ekran görüntüsündeki seçenekleri seçin.
Fotoğraf çekememe sorunu yaşıyorsanız fotoğraf çözünürlüğünü medium olarak ayarlayın.(Fotoğrafları 5mpx olarak çekecektir. Dolayısıyla kalitesi düşük olacaktır.)
Uyarı:
Aslında bu sürümden daha sorunsuz Gcam 8 sürümleri geliştiriciler tarafından test ediliyor.
Fakat bu geliştirici VIP Gcam yapıyor ve bence insanları kendisine çekmek için bu şekilde erken erişime açtı.
Hiçbir şekilde Gcam satın almanızı tavsiye etmem. Fakat işini beğendiğiniz geliştiricilere destek amaçlı bağış yapmanızda bir sorun olmadığını düşünüyorum.
Haber - Pixel 5 Google Kamera Uygulamasındaki Yenilikler
Google Pixel 5 basın için dağıtılmaya başlandı ve bununla birlikte bazı özellikler belirginleşmeye başladı. Google Kameranın yeni sürümü ile gelen bazı özellikler: Portre modunda çekilen fotoğraflar için Google Fotoğraflar üzerinde portre ayarları. Google Kamerada en iyi sonucu almak...
forum.miuiturkiye.net
Önemli
Google Kamera açıldıktan sonra arayüz donuyorsa ayarlar bölümünden alttaki ekran görüntüsündeki seçenekleri seçin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Fotoğraf çekememe sorunu yaşıyorsanız fotoğraf çözünürlüğünü medium olarak ayarlayın.(Fotoğrafları 5mpx olarak çekecektir. Dolayısıyla kalitesi düşük olacaktır.)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uyarı:
Aslında bu sürümden daha sorunsuz Gcam 8 sürümleri geliştiriciler tarafından test ediliyor.
Fakat bu geliştirici VIP Gcam yapıyor ve bence insanları kendisine çekmek için bu şekilde erken erişime açtı.
Hiçbir şekilde Gcam satın almanızı tavsiye etmem. Fakat işini beğendiğiniz geliştiricilere destek amaçlı bağış yapmanızda bir sorun olmadığını düşünüyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: