Yardım Google hesabını açtığımda, eski ayarlar yükleniyor

isokociso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
israfil
Cihazım
p10
Konular
2
Merhaba, Xiaomi Mi9 telefonumda Google chrome açıyorum, videolar kısmında herhangi bir youtube videosunu seçtiğimde Youtube Programına yönlendiriyor.
Benim isteğim Youtube Vanced programı ile açabilmek. Tarayıcının ayarlarını temizlediğimde problem yok, videolarda nerden açmak istersiniz sorusu geliyor. Ancak Gmail hesabım ile chrome tarayıcıyı senkronizasyon yaptığımda, yine youtube programına yönlendiriyor.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Stock rom anladığım kadarıyla tek çözümü root atıp YouTube kaldırmak yt vanced kurmak direk vanced üzerinden açar o zaman hocam

isokociso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
israfil
Cihazım
p10
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stock rom anladığım kadarıyla tek çözümü root atıp YouTube kaldırmak yt vanced kurmak direk vanced üzerinden açar o zaman hocam
Youtube programını farklı bir program ile devre dışı bıraktım fakat bu seferde tarayıcı üzerinden açılıyor videolar.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Youtube programını farklı bir program ile devre dışı bıraktım fakat bu seferde tarayıcı üzerinden açılıyor videolar.
Tek çözümü yukarda yazdım hocam sıkıntı olur YouTube cihazdan kalkıp yt vanced kurulacak bunun içinde root istiyor

Üst Alt