Yardım Google Hesabıma Erişemiyorum

Muhammedeminacikel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Minote 3
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS
Telefon Modeli
K60
Bootloader Kilidi
Açık
S.a arkadaşlar. Ben GOOGLE hesabıma erişemiyorum.. Mail adresimi ve şifremi bildiğim halde Eski numarama Güvenlik Kodu gönderiyor fakat eski numaramı komple kapatmıştım.. Nasıl bir yol izleyebilirim acaba? Şimdiden teşekkürler

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Google üzerinden şifremi unuttum yolunu izlemeniz gerekiyor. Yedek e posta adresi tanımlı ise ona mail atabilirsiniz, değilse şifremi unuttum kısmında ilerlemeniz gerekiyor. Bu kısımda daha önce verdiğiniz bilgileri doğrulamanızı isteyecektir, onları da bilmiyorsanız erişmeniz zor, illaki size ait olduğunu kanıtlamanız istenecek.

Oyla:

Muhammedeminacikel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Minote 3
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google üzerinden şifremi unuttum yolunu izlemeniz gerekiyor. Yedek e posta adresi tanımlı ise ona mail atabilirsiniz, değilse şifremi unuttum kısmında ilerlemeniz gerekiyor. Bu kısımda daha önce verdiğiniz bilgileri doğrulamanızı isteyecektir, onları da bilmiyorsanız erişmeniz zor, illaki size ait olduğunu kanıtlamanız istenecek.
Çok teşekkür ederim .. kayıtlı diğer e-posta adresime şifre gönderilmesini talep ettim. "30 gün içerisinde oturum açma bağlantısı göndereceğiz" diye uyarı geldi.. umarım yeniden telefon numarası istemez ve e posta adresime gelen şifre ile GOOGLE HESABIMı açabilirim.. Bütün herşeyim Google hesabımdaydı:(

Oyla:
Üst Alt