Yardım Google hesabı sorunu

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Arkadaşlar selamın aleyküm. Magisk modulerinden sonra sürekli Google hesabınıza izinsiz erişim diye hata alıyorum. Sürekli yeniden oturum açıyorum . Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu acaba ? Başka bir bilgisayarda oturumum açık ama oturuma benden başka kimse giremez. Bilgisayarı kapatıp acsalar tüm oturum kapatılır. Başka bir şey de aklıma gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Diğer oturumlarınız tümünü kapatıp aynı uyarıyı verip vermediğini kontrol ettiniz mi?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar selamın aleyküm. Magisk modulerinden sonra sürekli Google hesabınıza izinsiz erişim diye hata alıyorum. Sürekli yeniden oturum açıyorum . Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu acaba ? Başka bir bilgisayarda oturumum açık ama oturuma benden başka kimse giremez. Bilgisayarı kapatıp acsalar tüm oturum kapatılır. Başka bir şey de aklıma gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum.
Size bilgi veriyor ki sizin dışınızda bir erişim var ise tedbir alasınız.

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer oturumlarınız tümünü kapatıp aynı uyarıyı verip vermediğini kontrol ettiniz mi?
Hocam iki telefonda açık oturumum onun dışında bilgisayarda var . Şimdi diğer telefonda kapatıp açtım bakalım yine aynı hatayı verecek mi. Bir de googleden baktığımda hangi uygulama nereden girdi göstermiyor ilginç olan o telefondan girişleri gösteriyor aslında onu da cozemesim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size bilgi veriyor ki sizin dışınızda bir erişim var ise tedbir alasınız.
Baktım hocam ama ne olduğu belli değil uygulama veya tarayıcı hiç bir şey yazmıyor. Biraz bekleyip şifremi guncelleyecegim bakalım .

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam iki telefonda açık oturumum onun dışında bilgisayarda var . Şimdi diğer telefonda kapatıp açtım bakalım yine aynı hatayı verecek mi. Bir de googleden baktığımda hangi uygulama nereden girdi göstermiyor ilginç olan o telefondan girişleri gösteriyor aslında onu da cozemesim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım hocam ama ne olduğu belli değil uygulama veya tarayıcı hiç bir şey yazmıyor. Biraz bekleyip şifremi guncelleyecegim bakalım .
IP kontrol etmeye çalışın hocam, son bağlantılarda google IP paylaşımı yapıyor.

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IP kontrol etmeye çalışın hocam, son bağlantılarda google IP paylaşımı yapıyor.
Şu an bir sorun gözükmüyor hocam. Mi 6 üzerinden çıkış yapıp geri oturum açtım sonra poco ya giriş yapıp mi 6 üzerinden izin verdim. Hata tekrar verirse tekrar kontrol edeceğim.

Üst Alt