Yardım Google Fotoğraflar Yedeklenen Resimleri Silmiyor

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
72
Telefonumdaki ROM'u değiştirmek ve cihazımı rahatlatmak için 1 yılın ardından format edip yeni ROM'lar denemek istiyorum bu yüzden bütün her şeyimi birkaç gündür yedekliyorum. Görsellerde de görüldüğü üzere Google Fotoğraflar'a resimlerimi kaydettim ve cihazda yer aç butonundan cihazımda yer açtım ancak buna rağmen WhatsApp'tan gönderilen hiçbir resimi Google Fotoğraflar cihazdan silemiyor. Kendi elimle silmek istedim ancak "Ya yedeklenmediyse?" diye düşündüm ve kontrol ettim. Birkaç fotoğrafa baktım ve Fotoğraflar'a yedeklenmiş ancak yine de silmeyi gözüm kesmiyor. Cihazdaki tüm klasörlerin yedeklenmesini vs. açtım ancak dediğim gibi yedeklenenleri silemiyor. İllaki diyeceksiniz bilgisayara at formattan sonra geri yüklersin, bunu düşündüm ancak bunu yapmamak için 2 geçerli sebebim var, ilki: Bilgisayara yedeklenen fotoğrafları geri telefona atınca hepsinin düzeni karışıyor yani kronolojik olarak sıralanmıyor 3 yıl önce çekilen fotoğraf en üstte, daha 1 hafta önce çektiğim fotoğraf en altlarda olabiliyor; İkincisi ise yaklaşık 2.7k resim ve video var bunları bilgisayara atıp tekrar telefona almak istemiyorum, bulutta kalsınlar istiyorum ancak dediğim gibi yedeklenenler silinmiyor. Sanırım sebebi media klasörünün içinde olması, oraya erişimi olmayabilir diye düşündüm ancak yine de size sormak istedim. Cihazımda root mevcut, eğer root ile bir şekilde çözümü varsa o da olur her şeye okeyim.

Ekli dosyalar

• p1.png
    p1.png
    206,4 KB · Görüntüleme: 25
  • p2.png
    p2.png
    51,7 KB · Görüntüleme: 3
  • p3.png
    p3.png
    169 KB · Görüntüleme: 3
  • p4.png
    p4.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 3
  • p5.png
    p5.png
    76,2 KB · Görüntüleme: 3

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
google fotoğraflar ayarlaorına gir orda yedekleme ayarlarında cihaz klasörlerini yedekle den whatsapp images videos klasörlerini seç yedeklenir birde whatsapp ayarlarında sohbetler - sohbet yedeklerinden google hesabı seç videoları dahil et işaretle yedekleye bas sorunsuz yedeklerini alırsın

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google fotoğraflar ayarlaorına gir orda yedekleme ayarlarında cihaz klasörlerini yedekle den whatsapp images videos klasörlerini seç yedeklenir birde whatsapp ayarlarında sohbetler - sohbet yedeklerinden google hesabı seç videoları dahil et işaretle yedekleye bas sorunsuz yedeklerini alırsın
3. görselde zaten bütün klasörleri seçtiğim gözüküyor, dün WhatsApp'tan yedek almayı denedim ve "Google Drive yedeklemesi hazırlanıyor..." ekranında kalıyor şimdi onla ilgileniyordum, ona da bir çözüm önerin varsa yardımcı olursan sevinirim. Önbellek vs. temizlemeyi deneyeceğim şimdi.

Üst Alt