İpucu Google Fotoğraflar ile videolarınızı daha kaliteli hâle getirme

Sessizce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi Çorum
Konular
5
Google bize sundu fotoğraf alani ile videolarinizi daha kaliteli hale nasil getiririz sizlerle paylascamm bu uygulama sayesinde videolarinizdaki karanlik alanlari daha belirgin acik hale getirebiliyor cok parlak alanlari ışığını kisabiliyor gokyuzunun renklerini değiştirebiliyorsunuz....

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Fotoğraflar alanini seçiyoruz....

Burada düzenlemek istedimiz video seçip daha sonra....

Düzenle seçeneğini seçiyoruz daha sonrasinda.....

Daha sonra videonuzda yapmak istediniz islemleri uyguluyorsunuz karanlik alanlari videonuzda daha acabiliyorsunuz renk verebiliyorsunuz gökyüzünün rengini ayarlayabiliyorsunuz parlakliklari artirabiliyor ve çok isik olan yerleri videonuzda kisabiliyorsunuz kullanmanizi kesinlikle tavsiye ederimm...

Kullanmanizi tavsiye edebilicem bir diger uygulama iste İNSTANDER....

İNSTANDER google play storede mevcut değil google İNSTANDER yazip kendi sitesinden apksini indirmeniz gerekiyor uygulama guvenilir Instagram geliştirilmiş modu videolariniz ve fotoğraflarinizi hicbir sıkıştırma programina ihtiyac duymadan kalite kaybi yasamadan paylasim yapabiliyorsunuz videonuza müzik bile ekleseniz kalite düşme sorunu kesinlikle yasamiyorsunuz.....

Umarim sizlere yardimci olabilmisimdir...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Başlık, Forum Kuralları gereği tamamen büyük yazılamaz. Sizin için düzelttim ben ama bir daha olmamasına dikkat edelim.

Üst Alt