Soru Google fotoğraflar hakkında

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Oneos
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Pixel experience romundayken farkettiğim google fotoğraflarda güvenli klasör diye özellik gelmiş. Şuan oneos romundayım ve bu özellik yok sanırım bu pixel cihazlara özel. Demin magisk üzerinden google fotoğrafları pixel olarak ayarladım fakat özellik gelmedi. Sormak istediğim şu, cihazı komple pixel 5 olarak değilde sadece google fotoğrafları pixel 5 olarak gösteren bir module var mıdır? Benim kullandığım module sanırım pixel 4'e ait.

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Pixel experience romundayken farkettiğim google fotoğraflarda güvenli klasör diye özellik gelmiş. Şuan oneos romundayım ve bu özellik yok sanırım bu pixel cihazlara özel. Demin magisk üzerinden google fotoğrafları pixel olarak ayarladım fakat özellik gelmedi. Sormak istediğim şu, cihazı komple pixel 5 olarak değilde sadece google fotoğrafları pixel 5 olarak gösteren bir module var mıdır? Benim kullandığım module sanırım pixel 4'e ait.
Hocam Google Fotoğrafları bilmem ama güvenli klasör (şifre korumalı) özelliğine sahip bir uygulamayı kullanıyorum. Deneyin, eğer hoşunuza gitmezse silersiniz.

Açık kaynak kodlu, tamamen ücretsiz ve güvenilir.

Google Play Store link'ine ulaşabilirsiniz.
F-droid link'ine ulaşabilirsiniz.
Kaynak koduna ulaşabilirsiniz.
Kendi web sitesine ulaşabilirsiniz.

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Google Fotoğrafları bilmem ama güvenli klasör (şifre korumalı) özelliğine sahip bir uygulamayı kullanıyorum. Deneyin, eğer hoşunuza gitmezse silersiniz.

Açık kaynak kodlu, tamamen ücretsiz ve güvenilir.

Google Play Store link'ine ulaşabilirsiniz.
F-droid link'ine ulaşabilirsiniz.
Kaynak koduna ulaşabilirsiniz.
Kendi web sitesine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler hocam , deneyeceğim.

Oyla:
Üst Alt