Yardım Google Drive Klasör Oluşturulmuyor

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Google Drive bilgisayar yedeğimi düzenlemek için my computer bölümüne yeni klasör oluşturmak istiyorum ama işlem yürütülemedi hatası alıyorum. İnternetten araştırdım ama sonuç bulamadım sanırım yetkilendirmede sıkıntı. Nasıl düzeltebilirim ? Hem bilgisayardan girip hem de telefondan girip denedim yapamadım.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Google Drive bilgisayar yedeğimi düzenlemek için my computer bölümüne yeni klasör oluşturmak istiyorum ama işlem yürütülemedi hatası alıyorum. İnternetten araştırdım ama sonuç bulamadım sanırım yetkilendirmede sıkıntı. Nasıl düzeltebilirim ? Hem bilgisayardan girip hem de telefondan girip denedim yapamadım.
Telefondan farklı bir klasör açın mesela adına yedek diyin öyle oluşturun bende şu an mecvut 4 tane klasör var birisi de yedek klasörüm

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefondan farklı bir klasör açın mesela adına yedek diyin öyle oluşturun bende şu an mecvut 4 tane klasör var birisi de yedek klasörüm
Bilgisayarda boş klasör açıp onu drive yedeklemeyi denedim sanırım boş diye onu da kabul etmedi. Dosyalarımı yedekleyebiliyorum bilgisayardan fakat drive'da sağ tık yapıp yeni klasör açamıyorum.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Bilgisayarda boş klasör açıp onu drive yedeklemeyi denedim sanırım boş diye onu da kabul etmedi. Dosyalarımı yedekleyebiliyorum bilgisayardan fakat drive'da sağ tık yapıp yeni klasör açamıyorum.
Pcyi açıp deneyip sizi bilgilendireceğim hocan

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
pcden denedim yazdım zaten. Dediğim gibi yetkilendirmede sıkıntı gibi ama onu da nasıl düzelteceğim bilmiyorum.
Yetkilendirme yapmadan direkt boş bir klasörü yedekledi ha belki de sizin klasörün boyutu büyükse ondan dolayı yetkilendirme istiyordur

Üst Alt