Soru Google camera ile ilgili

murbek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi box
Konular
6
Arkadaşlar googlecamerayı yükledim gayet güzel fakat mi9t nin kendi kamera uygulamasında pro-mercek ultra geniş diye bir bölüm var, googlecamera da yok mu bilen varsa yardımcı olur musunuz lütfen.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Arkadaşlar googlecamerayı yükledim gayet güzel fakat mi9t nin kendi kamera uygulamasında pro-mercek ultra geniş diye bir bölüm var, googlecamera da yok mu bilen varsa yardımcı olur musunuz lütfen.
Google kamerada pro bölümü yok.
Diğer geniş açı- telefoto için soruyorsanız forumda konusu bulunan urnyx sürümlerini deneyebilirsiniz.

Oyla:

murbek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi box
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google kamerada pro bölümü yok.
Diğer geniş açı- telefoto için soruyorsanız forumda konusu bulunan urnyx sürümlerini deneyebilirsiniz.
Denedim ama indirmeye muvaffak olamadım (hata verdi, indirmedi yinede bilgi için teşekkürler.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Google Camera uygulamasının temel hesaplamaya dayanıyor ve uygulamanın ana amacı sizin yerinize herşeyi hesaplayıp buna göre fotoğraf çekmesidir. Google Camera'yı bu kadar iyi yapan şeylerden ilki budur.

Dolayısıyla bahsettiğiniz özellik uygulamanın ana hedefine ters düşmekle birlikte pek ilgi görmeyen bir özellik olduğu için, ne resmi uygulamada nede mod uygulamalarında pek yer verilmemektedir.

Fakat geçmişte ki bazı mod sürümlerinde doğrudan manuel mode olmasa da ISO, Deklanşör hızı gibi şeyleri uygulama ayarlarından değiştirebildiğiniz sürümler mevcut. Pek kullanışlı olmasa da belki işinizi görebilir.

Aşağıdaki uygulamaları denemenizi tavsiye ediyorum.

Oyla:
Üst Alt