Soru google camera blur efekti hk.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
merhaba
Telefonum henüz rootlu değil. Google cam'i apk olarak yükledim ve bazı sorularım var.
1- kullandığım gcam TWRP üzerinden flaşlanan gcam'den farklı mıdır?
2-ayarlar çok detaylı değil. Özellikle verim alabilmek için yapmam gereken ayarlar var mı?

şimdiden teşekkürler.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhaba, konuya baktığımda ne telefon modelinizi, ne Google camera sürümünüzü ne de herhangi bir ekran görüntüsü görebiliyorum. Biraz daha detaylı şekilde sorularınızı sorarsanız rahat cevap bulabilirsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Telefon modelim mi 5s plus yüklediğim apk görüntüsü ekte. Videolardan izlediğim gibi çektiğim Resmin arkası flu olmuyor. Ekteki kısmı seçiyorum talimatlara uyuyorum ancak durum olumsuz Mertuska

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-05-19-04-09-863_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2018-07-05-19-04-09-863_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2018-07-05-19-06-18-157_com.google.android.GoogleCamera.jpg
    Screenshot_2018-07-05-19-06-18-157_com.google.android.GoogleCamera.jpg
    342,3 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Oyla:

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4

Eğer kameranın versiyonundan ötürü bir durum söz konusu ise bu adreste devamlı güncellenen sürümler mevcut. Ben rootlu AOSP tabanlı rom kullanıyorum fakat kamerayı kurduğum da benden root izni istememekte tahminimce rootla alakalı değil.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Yanlış bilgi vermek istemem ama ben de aosp rom kullanıyorum ve bizde root istememesinin sebebi kullandığımız romun camera2 api desteği olması. Yani kısaca root yapılmasının sebebi zaten buildprop dosyasından Hal3 özelliğini açmak. Root olmadan sadece apk ile kullanan arkadaşlar da duydum fakat tüm özellikleri kullanabiliyorlar mı emin değilim.

Eğer kameranın versiyonundan ötürü bir durum söz konusu ise bu adreste devamlı güncellenen sürümler mevcut. Ben rootlu AOSP tabanlı rom kullanıyorum fakat kamerayı kurduğum da benden root izni istememekte tahminimce rootla alakalı değil.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Eğer bl kilidiniz açık ise twrp yükleyip root etkinleştirin magisk ile. Sonrasında ya magisk modülleri ile ya da kendiniz buildprop editör uygulaması ile ( persist.camera.HAL3.enabled=1) Hal3 özelliğini aktif edip uygun apk ile portre modunda çekimler yapabilirsiniz. Aktifleştirme kodunu siz de kontrol ediniz aklımda bu şekilde kalmış umarım doğrudur.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Telefon modelim mi 5s plus yüklediğim apk görüntüsü ekte. Videolardan izlediğim gibi çektiğim Resmin arkası flu olmuyor. Ekteki kısmı seçiyorum talimatlara uyuyorum ancak durum olumsuz Mertuska

Oyla:

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
rootsuz ekstra işlem gerektirdiği hakkında bilgim yoktu sayenizde öğrendim teşekkürler :) onun dışında pek bilgim yok yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V
Eğer bl kilidiniz açık ise twrp yükleyip root etkinleştirin magisk ile. Sonrasında ya magisk modülleri ile ya da kendiniz buildprop editör uygulaması ile ( persist.camera.HAL3.enabled=1) Hal3 özelliğini aktif edip uygun apk ile portre modunda çekimler yapabilirsiniz. Aktifleştirme kodunu siz de kontrol ediniz aklımda bu şekilde kalmış umarım doğrudur.

Verdiğimiz cevaplar harfi harfine doğru hocam. Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Arastirdigim kadarıyla bende söylediğinizden farklı birsey bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla alakasız olacak ama magiskin xposedden farkı var mı? Arayüz olarak benziyorlar

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
V

Verdiğimiz cevaplar harfi harfine doğru hocam. Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Arastirdigim kadarıyla bende söylediğinizden farklı birsey bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla alakasız olacak ama magiskin xposedden farkı var mı? Arayüz olarak benziyorlar
Hocam xposed kullanmadım fakat internette zamanında araştırdığıma göre xposed cihazı özelleştirmeye yarayan bir araç. Tıpki magisk gibi modülleri var. Tabi bunu kullanmak için root izni gerekiyor :) Şahsen kullanmadığım için modüller ve özellikler hakkında bundan öte bilgi veremiyorum malesef. Linki inceleyebilirsiniz , lakin kurmaya karar verirseniz cihazınız için xda sitesinde kurulum amaçlı araştırma yapın brick durumu ile karşılaşmayın.

Oyla:
Üst Alt