Yardım google authenticator ve rockstar games

justbeku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Xiaomi mi10tpro
Konular
2
Ben telefon değişikliği yaptım ve biraz acele bir iş oldu ve iki adımlı doğrulama işini tamamen unutmuşum ve yedeği de yok. Rockstargames supporta yazıyorum siteye yönlendiriyor siteye bakıyorum supporta yönlendiriyor. Ne yapmam lazım bilen var mı ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Bunun için önceden aktarma yapmanız gerekti geri alamazsınız eskileri artık authenticaorden geçmiş olsun

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Google authenticator tam bir saçmalık neden herşeyi senkronize eden google bunu edemiyor anlamadım keşke google hesabıyla bağlantılı çalışsa ve yeni cihaza geçtiğinde yada telefon bozulduğunda google hesabımız ile kaldığımız yerden devam edebilsek.
Malesef hiç bir çözümü yok tek şansın rockstar games yani ordan yardım alabilirsen olur diğer türlü imkansız.

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
Arkadaşlar telefonuma yeni rom yüklemek istiyorum. Binance uygulaması da bu Google authenticator ile bağlanıyor.

Ne yapmam lazım, nasıl yedek alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Arkadaşlar telefonuma yeni rom yüklemek istiyorum. Binance uygulaması da bu Google authenticator ile bağlanıyor.

Ne yapmam lazım, nasıl yedek alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
qr kodunu kaydedin, başka bir telefon ile dışa aktar kısmının fotosunu çekin, rom değişince o qr dan ekleme yapın. Çok laf etmişsiniz de, güvenlik önlemi, işini yapıyor yani.

Quiet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9SE
Konular
7
Ben telefon değişikliği yaptım ve biraz acele bir iş oldu ve iki adımlı doğrulama işini tamamen unutmuşum ve yedeği de yok. Rockstargames supporta yazıyorum siteye yönlendiriyor siteye bakıyorum supporta yönlendiriyor. Ne yapmam lazım bilen var mı ?
support kısmında sorun açıklama kısmına değil drekt olarak müşteri hizmetlerine yazıp gerçek kişi ile muhatap olmanız gerekiyor.
ticket oluşturun. Sohbete yönlendirirse sayfayı kapatmayın ve ara ara bakıp mesaj gelmiş mi diye kontrol edin. Sayfayı kapatırsanız mail adresinize gelen bağlantıdan görüşmeye ulaşabilirsiniz.

Üst Alt