Yardım Google Authenticator sorunu yüzünden Instagram'a giremiyorum

Wistalia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
7
Telefon miui sürümümü downgrade yaptım ve sıfırlamak zorunda kaldım böylelikle Google Authenticator bilgilerim sıfırlanmış oldu , denediğim bütün sosyal medya hesaplarıma giriş yaptım instagram hariç. Benden sürekli 6 haneli kod istiyor ancak bende gözükmüyor dolayısıyla yedek kodlara da ulaşamıyorum. Böylelikle instagrama giremiyorum. Isntagram support ekibi var mı bilmiyorum ulaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eklemeyi unuttum sırf ''eskiden giriş yaptığın bir cihaz kullan'' seçeniğini kullanabilmek için eski romu mu yükledim ama diyorki paşa cihazı tanıyamadık

Ekli dosyalar

• resim_2022-04-18_060900372.png
    resim_2022-04-18_060900372.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 19

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Bu durumdan bende muzdaripim açıkçası Instagram supporta yazmak çözüm aslında resim ve Instagram hesabını yazıp göndermek ama 2 aya anca cevap gelir .Kendime ait Instagram hesabımi kapatmışlar di supporttan destek aldım 6 aya açılmısti şimdi ise buna takılıyor

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Ya hocam sorun sizde o uygulamanın yorumlarını okusaydiniz kullanamazdınız bende aynı sorunu yaşadım paribu hesabım gitti sonra kurtardım ama
Birdaha kullanmanızı önermiyorum zaten cok uzun zamandır güncelleme gelmiyor uygulamaya Microsoft Authenticator kullanmanızı tavsiye ederim bundan sonra birde telefon filan bagladiysan onunla girmeyide drneyebilirsiniz

Üst Alt