- Adım
- Sahin
- Cihazım
- Xiaomi f1
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Xiaomi HyperOS 1.0.10.0.UMCMIXM
- Telefon Modeli
- Xiaomi 13
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
X kişiyi ara" dediğimde, WhatsApp üzerinden arama yapıyor, "tuş kilidini açman gerekiyor" diye uyarıyor. Diğer sayfalara baktım birkaç yerdeki yazıları uyguladım olmadı. Yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
Motor kullanırken kolaylık oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çözümünü de yazayım sevaba girerim (asistan ayarlarını açın) / (uygulamaların) / (WhatsApp'ı seçin) / (Asistanın bu uygulamayı seçmesine izin verin) seçeneği kapalı olacakX kişiyi ara" dediğimde, WhatsApp üzerinden arama yapıyor, "tuş kilidini açman gerekiyor" diye uyarıyor. Diğer sayfalara baktım birkaç yerdeki yazıları uyguladım olmadı. Yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
X kişiyi ara" dediğimde, WhatsApp üzerinden arama yapıyor, "tuş kilidini açman gerekiyor" diye uyarıyor. Diğer sayfalara baktım birkaç yerdeki yazıları uyguladım olmadı. Yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim..