Çözüldü Google Asistan AÇILMIYOR! (AI Düğmesiyle veya Herhangi bir şekilde)

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12 | V12.0.6.0 | QFACNXM
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonun AI düğmesi var solda. Bastığımda Asistan açılıyor gibi oluyor aşağıdan asistan simgesi beliriyor ama sonra ekran kilitleniyor(güç tuşuna basmışım gibi ekran kapanıyor.) Bunu nasıl çözerim?

Ekli dosyalar

• ssssss.mp4
    886 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
Biraz karıştırdım ve çözdüm. Greenify uygulamasını kullanıyorum o kapatıyormuş. Yardım Uygulaması Greenify seçili kalmış. Onu Google Asistan olarak değiştirdikten sonra sorunum çözüldü. Nereden gireceğinizi ss'te belirttim ama Yardımcı & Ses Girişi sekmesine nasıl girildiğini bulamadım,Greenify'den tıkladığımda oraya yönlendirdi.Sonra Google'ı seçtim. Bu kadar :)

Ayrıca bu sorunu yaşayanlar yani Asistan'ı açmak isteyipte hiç bir şekilde tepki alamayanlar da bu şekilde çözebilirler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz karıştırdım ve çözdüm. Greenify uygulamasını kullanıyorum o kapatıyormuş. Yardım Uygulaması Greenify seçili kalmış. Onu Google Asistan olarak değiştirdikten sonra sorunum çözüldü. Nereden gireceğinizi ss'te belirttim ama Yardımcı & Ses Girişi sekmesine nasıl girildiğini bulamadım,Greenify'den tıkladığımda oraya yönlendirdi.Sonra Google'ı seçtim. Bu kadar :)

Ayrıca bu sorunu yaşayanlar yani Asistan'ı açmak isteyipte hiç bir şekilde tepki alamayanlar da bu şekilde çözebilirler.

Son düzenleme:
Oyla: Çözüm
Üst Alt