Yardım Gmail sürekli senkronizasyon bildirimi durumu

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eea 12.0.1.0 global
Telefon Modeli
Mİ9T PRO
Bootloader Kilidi
Açık
son 2 haftadır ne zaman arada cihazı alıp tuş kilidini açsam bildirim panelinde gmail senkronize ediliyor yazıp 2 saniyede falan kayboluyor. bazen face yada instaya girdiğimde oluyor ama günde neredeyse en az 8-10 kere görüyorum. daha önce sadece bazen gmail uygulamasını açınca olurdu. sizde de böyle mi? uygulamayı verileri temizleyip komple sıfırlayarak denedim sorun devam ediyor. EEA 11.0.6 da son dönem aynı şey oluyordu 12.0.1 e güncelledim yine aynı

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Senkronizasyon ayarlayın sıklığını 1 saat filan yapın, eposta geliyorsa sürekli onları çekiyordur.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüm ayarları kontrol ettim ama değişen birşey olmadı zaten senkronizasyon sıklığını gmail uzantılı maillerde değiştirme bölümü yok. sadece yahoo mailimdekini değiştirebildim. hatta yahoo'dan zannedip komple kaldırdım yine değişmedi.

Oyla:

qwaszxc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali murat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
son 2 haftadır ne zaman arada cihazı alıp tuş kilidini açsam bildirim panelinde gmail senkronize ediliyor yazıp 2 saniyede falan kayboluyor. bazen face yada instaya girdiğimde oluyor ama günde neredeyse en az 8-10 kere görüyorum. daha önce sadece bazen gmail uygulamasını açınca olurdu. sizde de böyle mi? uygulamayı verileri temizleyip komple sıfırlayarak denedim sorun devam ediyor. EEA 11.0.6 da son dönem aynı şey oluyordu 12.0.1 e güncelledim yine aynı
bu durum benimde dikkatimi çekti sanki mail gelmiş gibi durmadan senkronizasyon yapıp duruyor anlam veremedim. çözümünü bulabildinizmi çok can sıkıcı

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gmail e farkli mailleri tanitirsak, ornegin ben Yahoo mailimi eklemistim, o zaman bu sorun oldu. Kaldirinca duzeldi.

Oyla:

qwaszxc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali murat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Gmail e farkli mailleri tanitirsak, ornegin ben Yahoo mailimi eklemistim, o zaman bu sorun oldu. Kaldirinca duzeldi.
sanırım düzeldi. faydalı bilgi teşekkürler. eğer bir değişiklik olursa tekrar yazarım

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt