Yardım Gmail şifre sorunu

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ANDROİD 13
Telefon Modeli
Mİ9T-REDMİ K20
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefonumda gmail hesabım açıktı.Ve güvenlik olarak kurtarma kodu için telefon numaram ekli mail hesabına.

Rom değişikliği için twrp üzerinden cihazı sıfırlayıp farklı bir rom yükledim.Romu beğendiğim için mail hesabımı uygulamalarımı kurayım dedim ancak gmailin şifresini unutmuşum.

Şifreyi unuttum diyorum telefonuma kurtarma kodu geliyor kodu giriyorum bu defada aynı maile yani girmeye çalıştığım maile ikinci bir kurtarma kodu gidiyor onuda istiyor e zaten o mail hesabına giremiyorumki girsem neden şifreyi sıfırlayayım...Bazıları diyorki mail hesabın eski romda açık kaldığı içim google seni yeni bir kullanıcı olarak algılayıp mailine ikinci bir kod gönderiyor...Bende eski roma geri döndüm hemen yine şifreyi unuttum diyip telefona gelen kodu giriyorum yine aynı maile kod gönderiyor onu istiyor.

TELEFON AYNI,ROM AYNI,KULLANILAN İNTERNET AYNI,KONUM AYNI TELEFON NUMARAMA GELEN KODUDA DOĞRU GİRİYORUM DAHA NE YAPAYIM BU NE SAÇMALIKTIR ÇÖZEMEDİM BİR TÜRLÜ VARMI YARDIM EDEBİLECEK

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Mobil veri ile denediniz mi

Oyla:

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobil veri ile denediniz mi
her türlü yöntemle denedim farkı cihazdan pc den tarayıcıdan filan yok...işin garibi google ye bu konu hakkında yazabileceğimiz bir iletişim ağıda yok.Harbiden bu google tekel olmasının avantajonı kullanıyor baktığın zaman milyar dolarlık şirket ama böyle bir saçma bug olabilirmi....Kullanıcı mail hesabı biliyor maile kayıtlı telefon numarasına gelen kodu biliyor ,şifre değişiminden bir önceki şifreyide hatırlıyorum cihaz aynı,konum aybı ama giremediğim mailede kod gönderiyor..Googleyi komple gezdim youtube de bu sorun dolu...çözümü yok google ya şifreyi hatırla diyor yada bilgilerin çöp olacak diyor.e ben telefon numarama gelen kod ile mailin sahibi olduğumu kanıtlayıp giremeyeceksem o telefon numarasını bana neden eklettirdin gooogleeee

Oyla:

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Aynı dertten ben de muzdariptim. zamanında iki adet telefon numarası ve ikinci bir mail tanımladım dediğiniz gibi kodu göremiyordum. Şöyle deneyebilirsiniz şifremi unuttum dediğiniz farklı Bir yöntem dene seçeneği yapın farklı yöntem sunuyor mu ona bakın

Oyla:

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı dertten ben de muzdariptim. zamanında iki adet telefon numarası ve ikinci bir mail tanımladım dediğiniz gibi kodu göremiyordum. Şöyle deneyebilirsiniz şifremi unuttum dediğiniz farklı Bir yöntem dene seçeneği yapın farklı yöntem sunuyor mu ona bakın
farklı yöntem dene dediğimde de yine aynı maile kod gönderiyor

Oyla:

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
farklı yöntem dene dediğimde de yine aynı maile kod gönderiyor
birkaç gün içinde kendiliğinden düzeliyor, google hesabın aktif kullanılmadığını sistem üstünden görüp farklı kurtarma seçenekleri sunuyor veya direk hesaba giriş yaptırıyor beklemek dışında bi çözüm bulamamıştım ben bilginiz olsun

Oyla:
Üst Alt