Yardım Gmail önerilen kişi silme

BGBBGB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rudi
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
Mi 8 Explorer Edition
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Arkadaşlar,
Gerek forumu gerek ise internette yaptığım araştırmada bir çözümünü bulamadım. Gmail uygulamasında yeni bir mail yazacağım zaman gönderilecek kişi bölümüne autofill ile daha önce mail attığım kişiler gelebiliyor. Bunları silmenin bir yöntemini bulamadım. Aranızda yol gösterebilecek birisi var ise çok sevinirim.

Google kişiler uygulamasından yada contacts.google.com adresinden oturum açtığımda rehberimi görüyorum fakat diğer kişiseler sekmesinden önerilen mailleri göremiyorum.

Bilgisayardan mail yazdığımda bu kişiler çıkmıyor. Yalnızca telefonumda gmail uygulamasında bu problemi yaşıyorum. Ön belleği ve tüm verileri temizledim. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim ama nafile.

Şimdiden teşekkürler.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Değerli hocam,

Google kişiler uygulamasında(web sitesinde daha iyi çıkar diye düşünüyorum) diğer kişiler sekmesine girdiğinizde daha önceden mail göndermiş olduğunuz kişiler listelenecek.
Buradaki kişileri sildikten sonra gmail uygulamasinin onbelleklerini silip tekrar yükleyerek dener misiniz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Edit: pardon diğer kişilere girdiğinizi okumamisim.

Google hesabınızda kişi ve mail senkronizasyonlarinin hepsini açtığınızda bı sekilde diğer kişilerin dolu çıkıyor olması lazım.

Bu ayara bilgisayarda girip Gmail için geçerli değildir, gmail ayarları sekmesinden bu ayarı açıp oradan kapatıp bir daha dener misiniz?

Son düzenleme:
Oyla:

BGBBGB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rudi
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam belirttiğiniz gibi etkileşimlerden kaydedin ayarını da açıp denedim fakat olmuyor. Diğer kişiler boş bir şekilde geliyor karşıma.

Herhangi bir browserdan gmaili açtığımda da önerilen kişi çıkmıyor. Sadece Gmail uygulamasında böyle bir durum yaşıyorum.

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hocam oturdum ben de sizinle araştırıyorum, şimdi bu sorun benim içimi yer çözemez isek. headbang~~ çözmemiz lazım headbang~~.
Other contactsta çıkmayan kişiler için böyle bir yöntem onermisler, siz de dener misinizdrunk~~

Oyla:

BGBBGB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rudi
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cok tesekkur ederim arastirmalarin icin fakat bu ekrana girdigimde daha once mail attigim hic bir kullanici cikmiyor. Benim sorunum tahminimce google gmail uygulamasi icin bu bilgiyi bir yerde depoluyor. Web arayuzlu hic bir yerde sorun yasamiyorum. Gmail uygulamasi ☹️

Oyla:
Üst Alt