Yardım Gmail güvenlik

Haskan6565

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilmem
Cihazım
Note 8
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 8 dün telefona format attım gmailime girerken redmi note 8 cihazınızın bildirim ekranına gelen uyarıya evet e basın sonra eşleşen sayıya basın gibi bişey çıktı ama telefonda gmail açık değildi her neyse eski telefonuma baktıgımda orda açık oldugunu gördüm neyse ki kurtardım ben şimdi o güvenlik şeyini nasıl kapatıcam diğer gmaillerime girerken böyle birşey yok ama buna girerken böyle

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Yeni google güvenlik sistemi herhalde bende de biraz önce yeni rom atarken oldu. Eski cihaza onay istedi ki yeni rom attığım için mümkün degildi. En son gmail şifremi unuttum dan gitmeye çalıştım ama o sirada her zamanki girdiğim wifi ye girince sıkıntı olmadı simdi wifi den mi sıfır lamadan mı bilemedim.
Bir cok kisi muzdarip

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Google hesabınıza giriş yapın, güvenlik sekmesinden oturumun açık olduğu cihazları kontrol edin ve kullanmadığınız cihazların oturumunu kapatın ayrıca iki aşamalı doğrulama kısmına o an doğrulama yapabileceğiniz verilerinizi ekleyin( telefon numaranız gibi) bildirimler varsayılan olarak gönderilir ancak farklı yöntem seç diyerek de doğrulama yapabilirsiniz.

Oyla:

Haskan6565

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilmem
Cihazım
Note 8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google hesabınıza giriş yapın, güvenlik sekmesinden oturumun açık olduğu cihazları kontrol edin ve kullanmadığınız cihazların oturumunu kapatın ayrıca iki aşamalı doğrulama kısmına o an doğrulama yapabileceğiniz verilerinizi ekleyin( telefon numaranız gibi) bildirimler varsayılan olarak gönderilir ancak farklı yöntem seç diyerek de doğrulama yapabilirsiniz.
Hocam daha öncedende o cihazlarda açıktı yani böyle bişey olmamıştı hatta fiğer gmaillerimde başka telefonlarımda açık ama onlarda hiç böyle bişey istemiyor şuanki gmaildede istemiyodu dün denk geldi ilk defa neyden olabilir

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam daha öncedende o cihazlarda açıktı yani böyle bişey olmamıştı hatta fiğer gmaillerimde başka telefonlarımda açık ama onlarda hiç böyle bişey istemiyor şuanki gmaildede istemiyodu dün denk geldi ilk defa neyden olabilir
İki aşamalı doğrulamadan dolayı oluyor, kapatırsanız böyle bir sorunla karşılaşmazsınız ancak güvenlik açığı oluşursa daha büyük sorunlarınız olabilir.

Oyla:

Haskan6565

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilmem
Cihazım
Note 8
Konular
9
İki aşamalı doğrulamadan dolayı oluyor, kapatırsanız böyle bir sorunla karşılaşmazsınız ancak güvenlik açığı oluşursa daha büyük sorunlarınız olabilir.
Zaten kapalı şuan o gmailde 2 aşamalı doğrulama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni google güvenlik sistemi herhalde bende de biraz önce yeni rom atarken oldu. Eski cihaza onay istedi ki yeni rom attığım için mümkün degildi. En son gmail şifremi unuttum dan gitmeye çalıştım ama o sirada her zamanki girdiğim wifi ye girince sıkıntı olmadı simdi wifi den mi sıfır lamadan mı bilemedim.
Bir cok kisi muzdarip
Hocam hiç sormayın ya ben her zamanki girdiğim wifidende denedim gene giremedim allahtan önceki telefonda açıktıda öyle kurtarabildim saçma sapan bişey ya 10 yıllık gmail ilk defa böyle bişey soruyor

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Zaten kapalı şuan o gmailde 2 aşamalı doğrulama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hiç sormayın ya ben her zamanki girdiğim wifidende denedim gene giremedim allahtan önceki telefonda açıktıda öyle kurtarabildim saçma sapan bişey ya 10 yıllık gmail ilk defa böyle bişey soruyor
İki aşamalı doğrulama kapalı ise telefona bildirim düşmez, şifreniz ile girersiniz.

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
İki aşamalı doğrulama kapalı ise telefona bildirim düşmez, şifreniz ile girersiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bende de kapalı idi ama bildirim gönderdi. Tabi telefonuma rom attığım için gelemedi..

Oyla:

Haskan6565

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilmem
Cihazım
Note 8
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bende de kapalı idi ama bildirim gönderdi. Tabi telefonuma rom attığım için gelemedi..
Aynen hocam benimkide kapalıydı ama yinede istedi bende anlamadım

Oyla:

Haskan6565

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilmem
Cihazım
Note 8
Konular
9