Yardım GM Discovery MIUI'den Stock ROM'a Dönme Sorunu !

emre4215

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 PRO
Konular
8
Merhaba arkadaşlar miui kullanıyorum discovery telefonumda ama stock rom'a dönmek istiyorum , olmuor pc ye bağlıyorum görmüyor , önceden sıkıntısız şekilde yapıyordum yardım edin.

GuardianTR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Konular
21
illa pcden dönmene gerek yok orjınal rom dosyasını indirip twrp yada cwm den flashla

Oyla:

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
Öncelikle iyi akşamlar...
Pc'nin telefonu görmemesinin 3 sebebi vardır.

1-Telefonun usb soket girişindeki lehimler kopmuş olabilir. bu lehimler koptuğunda telefonunuz şarj olabilir fakat pc görmeyebilir.
2-Kullandığınız ara kablonun usb soketinde sıkıntı olabilir.
3-telefonunuzun miui sürümü veya yazılımsal sorun olabilir.

Çözümler;
1-Bu çözümü diğer ikisini denedikten sonra çözüme ulaşın.!! eğer telefonunuzun usb soket girişindeki lehimler çıkmış ise bunu iki şekilde çözebilirsiniz. eğer bu işleri biliyorsanız ince tornavidalarla telefonun usb soket girişini açarak ordaki lehimleri yeniden atmanız gerekiyor. ikincisi bu işi bilmiyorsanız. lütfen garantisi varsa garantiye yoksa iyi bir telefoncuda usb soket girişinizi değiştiriniz.

2-Eğer ara kablonuzda sıkıntı var ise lütfen kaliteli bir usb ara kablo kullanınız.

3-ilk önce telefonunuzu yeniden başlatmanızı öneririm. başlattıktan sonra geliştirici ayarlar'dan ''usb hata ayıklamayı'' açmalısınız. yoksa pc telefonunuzu görmez. telefonunuzun miui sürümünde sıkıntı olabilir. bu bir yazılımsaldır. bundan kurtulmak için miui rom yüklediğiniz gibi ''discovery stock rom'' dosyasını indirerek flaşlayınız. eğer yapamadıysanız. internetten ''Discovery stock rom flaşlama'' diye aratırsanız. videoları izleyerek çözüme ulaşabilirsiniz. eğer yine yapamadıysanız telefoncuda 15 TL gibi bir fiyata stock rom attırmanızı öneririm

KOLAY GELSİN.clap~~

Oyla:

emre4215

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 PRO
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonun usb soketi bozulmuştu yeniden yaptırdım ondan sonra pc görmedi hiç , 4-5 kablo denedim olmadı , ve telefondan stock romu denedim ama olmadı telefon 4GB olduğu için sanırım , miui eski sürümü vardı artık yenisini yükler öyle kullanırım , cevaplarınız için teşekkürler.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
telefonun usb soketi bozulmuştu yeniden yaptırdım ondan sonra pc görmedi hiç , 4-5 kablo denedim olmadı , ve telefondan stock romu denedim ama olmadı telefon 4GB olduğu için sanırım , miui eski sürümü vardı artık yenisini yükler öyle kullanırım , cevaplarınız için teşekkürler.
Soketi iyi yapamamışlar sanırım benm de başıma geldi bozuldu diye tamire verdim PC görmüyodu geri götürdüm durumu söyledim halledip verdiler

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt