- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
Arkadaşlar,
Konu başlığında da belirttiğim üzere Discovery 4/16Gb Cihazlar için portladığımız ROM için nacizane fikirlerinizi almak istedim.
Sıkılıkla kullandığımız ve aşağıda belirttiğim MOD 'larda olmasını istediğiniz veya olmamasını istediğiniz özellikleri belirtir misiniz? Çoğunluğun kararına göre MOD 'larda değişiklik yapmayı düşünüyorum. Çünkü çoğu kullanıcı bunlardan rahatsız gibi...
Eğer Modlardan Memmnunsanız Anketi Oylayabilirsiniz. Zaman Ayırdığınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim..
MODLAR :
Konu başlığında da belirttiğim üzere Discovery 4/16Gb Cihazlar için portladığımız ROM için nacizane fikirlerinizi almak istedim.
Sıkılıkla kullandığımız ve aşağıda belirttiğim MOD 'larda olmasını istediğiniz veya olmamasını istediğiniz özellikleri belirtir misiniz? Çoğunluğun kararına göre MOD 'larda değişiklik yapmayı düşünüyorum. Çünkü çoğu kullanıcı bunlardan rahatsız gibi...
Eğer Modlardan Memmnunsanız Anketi Oylayabilirsiniz. Zaman Ayırdığınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim..
MODLAR :
- Rom İmza Kontrollerini DevreDışı Bırakma Modu
- Wi-Fi Çekim Gücü Arttırma Modu
- VibeUi v2 Kapalı Sarj Modu
- HTC ONE Yazı Fontu Modu
- Ayarlar Menüsü "Gelişmiş Menü" Modu
- Telefon Hakkında Menüsü Yapımcı Bilgileri Modu
- Zil ve Media Ses Seviyeleri
- Durum Çubuğu Müzik Player Modu
- Durum Çubuğu Saat ve Hava Widget Modu
- İOS Stili Statusbar Merkezi Saat ve İkon Yerlerinde Değişiklik Modu
- İOS Stili Dekstop Merkezi Saat ve Hava Widget Modu
- Xperia Z3 5 Satırlı Klavye Modu
- Google AOSP 5 Satırlı Klavye Modu
- Hafıza Seçeneği [Telefon Hafızası Yerine SD-Kart / Orjinal Hafızalar]
- Kameradan Galeriye Geçiş İçin " Xperia Galeri "Uygulama Modu
- Kameradan Galeriye Geçiş İçin Samnsung " Note4 Kamera ve Galeri " Uygulama Modu