Miui romu çok seviyorum bazı forumlarda var ama ben kendim portlamak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Ne yapmam gerek
sw33tking hocam uzun süredir uğraşıyorum bu custom rom kurmayla ama port etmedim hiç az buçuk dediklerinizden anlıyorum yani peki ne yapabilirim bizim cihaza uygun miui cihazı hangisi önce o romu indirmeyle başlıyayım sizde yardımcı olursanız çok iyi olur şimdi ne yapmam gerek daha önce de sizin discovery miui romunuzu kullanıyodum
şimdiden çok teşekkürler
Taban rom olarak hangi miui sürümünü yapabilirim sw33tking hocam bi link atsan ?
bi el at da bend e öğreneyim şu port işini çok istekliyim
4pda da bizim cihaz için yapılmış global 8.0.2 sürümü var sw33tking hocam onu alsam olur mu onun üzerine şimdi indirdiğim redmi 2 prime nin güncel 8.0.7 global sürümüyle düzenleme yapabilirmiyim daha doğrusu nasıl yapabilirim yani aşamaları yazsanız başlıycam hocamtaban rom olarak telefondaki kurulu olan rom dosyasını kullanabilirsin. yada stock romu düzenleyerek yapabilirsin.
4pda da bizim cihaz için yapılmış global 8.0.2 sürümü var sw33tking hocam onu alsam olur mu onun üzerine şimdi indirdiğim redmi 2 prime nin güncel 8.0.7 global sürümüyle düzenleme yapabilirmiyim daha doğrusu nasıl yapabilirim yani aşamaları yazsanız başlıycam hocam