Yardım GlobeROM'dan Official rom'a dönememe

spieluhr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
A E
Cihazım
LG G3
Konular
1
Merhaba, forumda arama yaptım ama aradığım cevabı bulamadım. 2 aydır GlobeROM kullanıyorum. Rom'da bir problem yok ama garantiye göndermem gerektiği için official rom'a dönmem gerekiyor. MiFlash ve Xiaomi tool ile yüklemeye yapmayı denedim fakat başarılı olamadım. MiFlash ile deneme yaparken fastboot rom'u seçip flash butonuna basıyorum ve şu an tam olarak hatırlayamasam da dosya bulunamadı hatası veriyor. Belki de indirdiğim fastboot rom hatalıdır, doğru çalışan bir fastboot rom linkiniz varsa gönderirseniz sevinirim. Xiaomi Tool ile denememde ise cihazın usb hata ayıklamasını aktifleştirmeme rağmen aktif olarak görmüyor ve bu denemeyi de başarısızlıkla tamamlıyorum. Şu an ise "cihazı bu depolama alanı alanı hasarlı" hatasını almakla birlikte wlan'e bağlanamama ve sürekli hattan kopma yaşıyorum. Her türlü yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Merhaba. Fastboot romunu arşivden çıkartın. Tar uzantılı bir dosya çıkacak. O dosyayı da arşivden çıkartın. Bu klasörü c diskine taşıyıp Mi Flash programını açın ve bu klasörü seçin. Bl kilidini kapatarak romu yüklemek isterseniz Flash all and lock seçin. Bl kilidi açık kalsın derseniz Flash All seçeneğini seçin.
Forumda detaylı anlatım mevcut.

Oyla:
Üst Alt